Hoşgeldin Misafir

Nasıl Beleş Kahve İçerim #1

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Uzun Zamandır Bir Alışveriş Merkezinde Bir 3.Nesil Kahve Kuruluşunda Kahve İçiyoruz Arkadaş Ekibimle Bir Yenilik Getirmişler QR KOD Sayesinde Bedava Kahve Kasiyer Arkadaşa Dedim Ki Bundan Sonra Bizden Hesap Almayacaksın Dedi Ne İçin Ben Bir Hackerim ve Sistemi Şaşırtarak Suistimal Edeceğim Dedim Güldüler ve şu Görseli Çektim

5lFq8e.jpg

Ardından Sistemi Daha İyi Anlamak Adına QR kodu Yeniden Tarattık Ve Bu QR kod Önceden Taradı Dedi Burdan Aslında veri Tabanına Kaydedildiğini Anlamış olduk  bana göre işletmelerin en büyük açıkları modem in giriş şifrelerini değiştirmemesi iş ağı olduğu için her türlü sisteme girip çıkıyorum  denetlenen bir ağ da değil tamamiyle serbest dolanıyorum ne büyük bir ahmaklık ben ciddi bir saldırgan olsam her türlü virus enjeksiyonu yapar ve wifi ağına bağlı olan herşeyden datalar koparabilirim ama benim amacım beleş waytçaklıtmoka ::D

Aplikasyon nun dosyalarını emilatör e çekip biraz inceledim Sistem Sürekli +1 +5 olarak Artırılıyor geri kalan arşivde olan Parametreler Geçersiz Oluyor  Güzel Bir Önlem Onların Hesaba Katmadığı Şey ise OrganikPiskos Şizofreninin Sisteme Selam Çakacağıydı  

şimdi de gelin QR kodu Biraz Sizinle Çözümleyelim Bakalım Neler İle Karşılacağız Devamı Bir Sonraki Konuda Bir Sonraki Konuya Gitmek İçin 
Fırlat Lan Beni Gardaşım Butonuna Basın