Hoşgeldin Misafir

Nasılsınız turkhacks ailesi ?

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hayırlı geceler kardeşlerim nasılsınız ? Daha önce başka forumlar da da Bulundum rütbe aldım ama turkhacks en samimi gelen Kardeşlerim diyebildiğim Güzel bi aile Zaman zaman yardım istedim kimi zaman yardım ettim Diğer forumlar gibi değil kardeş gibi aile ortamı abi kardeş ortmaı olan güzel bir forum ::)

Geceniz nasıl geçiyor nasılsınız ?

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İdare eder sen nasılsın kanka burası başkadır dışarı karşı çıkar peşinde olsakta içerde karşılıksız yardımlaşma vardır

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
İdare eder sen nasılsın kanka burası başkadır dışarı karşı çıkar peşinde olsakta içerde karşılıksız yardımlaşma vardır

Eyw kanka ben de iyiyim diğer forumlar da rütbe sistemi olsun ban sistemi olsun kafasına göre canı sıkılınca ban atıyor turkhacks de Hem güzel içerikler paylaşılıyor hem de güzel insanlar var :)

WebciAdam' Alıntı:
Iyyız allaha sukur sen nasılsın
Turkhacks kısıye hakkını vermesını bılen yonetıcılere sahıptır
Bende emek verınce banada rutbe verdıler sagolsunlar
@yucelyıldırım @turkcoder sızlerı sevıyorum abılerım

Ben de iyiyim Kendini daha iyi geliştir her zaman Araştır öğren başarılarının devamını dilerim.

Hataylee' Alıntı:

Eyw ben de iyiyim hataylee

Yücel Yıldırım

28 Nis 2019
1,397 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
gamovertinks' Alıntı:
Hayırlı geceler kardeşlerim nasılsınız ? Daha önce başka forumlar da da Bulundum rütbe aldım ama turkhacks en samimi gelen Kardeşlerim diyebildiğim Güzel bi aile Zaman zaman yardım istedim kimi zaman yardım ettim Diğer forumlar gibi değil kardeş gibi aile ortamı abi kardeş ortmaı olan güzel bir forum ::)

Geceniz nasıl geçiyor nasılsınız ?

İyiyiz Kardeşim.Allah Razı Olsun.DeepiMpaCt inde dediği gibi bizi düşünen kardeşlerimiz var sizler gibi.Dostluğumuz daim olsun.