Hoşgeldin Misafir

NasyoneL hocamızın adına hayır yapıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yilmaaz

Yilmaaz

DOLANDIRICI
3 Tem 2019
904 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba sevgili THS ailesi üyeleri yıllardır forumda bulunmakla birlikte burada çok fazla dost kardeş edindim @NasyoneL hocamı da çok severek takip ederdim maalesef yakın bir zamanda kendisini kaybettik bu durum tüm sevenlerini ve beni derinden üzdü Ocak 6 da Mardin merkeze askeriği görevimi yapmaya gidicem gitmeden önce bu cumartesi inşallah hayrını yapıcam şimdiden Allah kabul etsin inşallah mekanı cennet olsun bir Fatiha-i Şerife ruhuna hediye edelim Allah kabul etsin

Allah'a emanet olun.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,229 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba sevgili THS ailesi üyeleri yıllardır forumda bulunmakla birlikte burada çok fazla dost kardeş edindim @NasyoneL hocamı da çok severek takip ederdim maalesef yakın bir zamanda kendisini kaybettik bu durum tüm sevenlerini ve beni derinden üzdü Ocak 6 da Mardin merkeze askeriği görevimi yapmaya gidicem gitmeden önce bu cumartesi inşallah hayrını yapıcam şimdiden Allah kabul etsin inşallah mekanı cennet olsun bir Fatiha-i Şerife ruhuna hediye edelim Allah kabul etsin

Allah'a emanet olun.

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

DevilMcRayn

20 Kas 2017
665 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Mekanı Cennet Kabri nurla Dolsun ismi Hep kalbimizde yad ediyoruz.Ara ara Aklıma geliyor Nasyonel ne yapıyordur orda diye kardeşimiz sonra dile vuruyor Rabbim Kabrini nurla yerini cennetinle müjdele diye insan var olanların kıymetini gidince anlıyor derlerdi kardeşimiz gittiğinden beri hevesimi sevincimi kaybettim hayata karşı özelde sıksık konuşurduk kendisiyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...