Birlikte YKS sınavına hazırlandığım Furkan isminde bir arkadaşımla dershanede harıl harıl soru çözerken birbirimizle konuşma şekillerimizin iyice değiştiğini fark ettim. Anladım ki bayağı yorulmuş ve sıkılmışız ders çalışmaktan. Ulan ne yapalım derken şeytan birden beni bir dürtüverdi Oğuz, Pasha Fencer indirmelisin deyiverdi bana. Git şeytan yapma şeytan derken Furkan’ında kanına girdim.
Neyse efendim indirmeye başladık, o arada da muhabbet falan ediyoruz işte, ben Can Yaman kim diye soruyorum, bence müq oyun falan diyorum. ? Neyse efendim indi bizim pasha fencer, açılışta etkileyici ve egzotik animasyonlar karşıladı bizi, heyecanlandık falan. Karakter oluşturduk, ohh miss mobil MMORPG oyunumuzu bulduk dedik kendi kendimize. Allahımm! Oyun başladı ve hiç bir şekilde saldırı yapamıyorsunuz, skill basamıyorsunuz, karakteri yönetemiyorsunuz arkadaşlar. Yani oyunu bildiğin telefonun işlemcisi oynuyor. Neyse, yahu belki seviye atladığımızda falan gerçek oyuncularla savaşırız dedik. Ulan 40 dakikada, bakın abartmıyorum 40 dakikada 100 küsür level olduk ve ortada ne karakteri yönetme var, ne de gerçek zamanlı savaş var. Yahu, oyunun bizi oyunda tutmak için nasıl ölümüne item verdiğini bir görseniz. Binek hayvan, kanat falan vermeye başladı 20. levelden sonra. Hadi adil olayım, açıkçası bu cazibeli hediyeler, bizi oyuna çekmiyor değildi lakin bu oyunla ancak telefonunuzun işlemcisini eğlendirirsiniz arkadaşlar.
Aslında Furkan, hayatımızdan kaybettiğimiz 40 dakikayı kimseye bahsetmemem gerektiğini söylemişti lakin eğer bu oyuna başlamayı düşünüyorsanız ve bu içerik, sizi bu oyunu oynamayı engellemişse belki bana teşekkür bile edebilirsiniz.