Hoşgeldin Misafir

Ne İstersin Ki... BÖLÜM 1 ( Buğra ) 5.Kısım (1. Bölüm Sonu)

TeknOnur

TeknOnur

Bütün bu olanlara dayanamam ama hazırım...
Null
1 Ara 2017
1,083 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kan ter içinde olmam cabasıydı.
- Ne oldu Buğra hasta mısın yoksa ?

- Yok yok hasta değilim de merak ettim sadece neredeydin ?

- Immm şeyy. Heh sabah kalktığımda yerde biraz para buldum. Senin cebinden düşmüş heralde. Uyandırıp rahatsız etmek istemedim. Yiyecek birşeyler almaya gittim.

O an sımsıkı sarılmak gelmişti içimden. Neler hissettiğimi tarif edemezdim. Hiç bişey diyemeden gözlerimi kaçırdım. Hemen poşetlerin içini açarak ekmek arası atıştırmalık birşeyler verdi. Karnımız doymuştu. Bisikletlerle merkeze inip bisikletleri kiraladığımız yere vere verdik. Limanda gemi kornası insanların sesleri denizin limanın kıyısına çarpma seslerinin yanı sıra havadaki doğa kokusu, közde mısır , balık ekmek ve kestane kokusu hafifte denizden gelen yosun kokusu içimi ferahlatmıştı. 5 parasız halimi bi nebzede olsa unutturmuştu. Vapura bindik. Vapur klasiklerinden birini gerçekleştirmezsek olmazdı. Ne mi ? Martılara simit attık. Normalde biri gelip bana vapurda martılara simit attık dese "He" deyip geçerim. Ama içinde olduğum zaman ve yanımda Elçin olunca bambaşka oluyor herşey. O klasikler daha da zevkli geliyordu bana. Bi anda yüzüm asıldı. Bi kaç dakika sebebini farkedemedim. Başımı kaldırdığımda kıyıya yaklaştığımızı gördüm. Şimdi anlam verebiliyordum. O günün bitmesini istemiyordum. Daha doğrusu Elçin'den ayrılmak istemiyordum. Ama yapıcak birşey yoktu. Evlere dağıldık. Herşey bir rüya gibi sona ermişti.