Hoşgeldin Misafir

ne kadar kazanabilirim?

tbt14

5 Nis 2020
11 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kod:
 merhaba arkadaşlar spor haber sitesi kurdum xxx.com adında sitenin kelimesine aylık 300 k aranma hacmi var bu maç izlemek için aratılan bi kelime ama benimki spor haber sitesi olcak o kelimede üst sırada olursam spor haber sitesi olarak sizce ne kadar kazanırım? şu rakamı baz alırsanız 300-500 k tekil hit aylık 10m sayfa görüntülenmesi tbm oranı ne olur bi fikrimde yok sizce kafadan 2k bırakırmı?

daha önceki konumun yanlış anlaışıldıgı için tekrar bilgi almak amacıyla açıldı konu 3 gün önce açılmıştı lütfen yorumları buna göre yapalım teşekkürler.

tbt14

5 Nis 2020
11 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Günlük 500 K hitten bahsediyorsan güzel para kazandıracaktır fakat çok sağlam bir altyapıya ihtiyacın olacak..

aylık reis 300k tekil fakat o kelime maç izleme sitesi için aratılan bir kelime o kelimeye giren benim spor siteme girmiş olcak proje bu reis ne bırakır bence

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
tbt14' Alıntı:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Günlük 500 K hitten bahsediyorsan güzel para kazandıracaktır fakat çok sağlam bir altyapıya ihtiyacın olacak..

aylık reis 300k tekil fakat o kelime maç izleme sitesi için aratılan bir kelime o kelimeye giren benim spor siteme girmiş olcak proje bu reis ne bırakır bence

Tık başına yüksek meblağ yermez, adam akıllı verdiği sadece "niche" siteler zaten. Hitin yüksekse gene kazanırsın ama ne kadar vereceğini bilemem, tık başı 10 kuruş diyelim ortalama...