Hoşgeldin Misafir

Ne Menem Seydir "Rutbe"

''KARAHANLI''

Россия
5 Kas 2024
196 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Rütbeye takıntıkılı olmayınız dostluk kurabilceginiz kişiler elde ediniz forum hayatım boyunca kimi rütbe alıp egolu birine dönüşdü yöneticiler mesajlarıma dönmedi dikkate alınmadım. yeri geldi trol toxich oldum güzel arkadaşlıklarda kurdum düşmanlarımda oldu vs. sakın ama rütbe alıp egolu birine dönüşmeyin en büyük hata olabilir. insanların ve forum halkının sorunlarıyla onları dinleyin cözüm üretelim sevilen bir kişi olup arkanızda güzel bir iz bırakın

K3RR4R

K3RR4R

TIM Lideri
Himalaylar
22 May 2024
116 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ne rütbeymiş arkadaş. Emeğini koy ortaya hakkın olanı al o kadar kolay. Kimse başka forumlardakı gibi rütbeyi torpille, akrabalık ilişkileriyle dağıtmiyor. Emek = Rütbe (karşılık) Evet bana göre rütbe önemlidir. Ben bir tim lideri olarak timime aldığım üyenin rütbesine bakarım. 30 sene önce foruma internet klüpde kayıt olup, Şimdi gelip "30 senelik üyeyim halen rütbem olduğu gibi duruyor" söyleyen üyelerle gecesini gündüzüne katıp foruma bişeyler kazandırmak isteyen insanlar arasında farktır rütbe. Başka da bir özelliği bana göre yoktur.
Ben defalarca karşlaştım rütbe talep eden arkadaşlarla. Kim hızla rütbesini yükseltmek istiyorsa, bana özelden yazsın, söz veriyorum yardımcı oluruz. Amma elini sıcak sudan soğuk suya sokmayıp ta, rütbe talep eden arkadaşlara karşı kimse kusura bakmasın tavrım ciddi ve sertdir.
Selametle