Bugun aslinda size bir deneyimimi ve bu kitap hakkinda arastirmalarimi detayli bir sekilde yazicağim -
Yazım hatalari olabilir mobilim af ola-
Sayet son donemlerde normalin 1 2 tık ustu hicbir yerde olmayan paylasimlar yapiyorum Sosyal muhendislik,Satanizm,vs
Bunun sebebi az gorulen bir soruna sahip olmam bilinmeyeni bilme ve arastirma ic güdüsü -
Necrofilikon kitabini ilk duydugum anda onu elime almak istedim okumak istemistim -
Iskender kütüphanesi- bir cogunuz mutlaka duymustur dunya nin en buyuk kitap arsivinin oldugu yer olarak bilinir yıkılmıstır yakılmıstır vs bunu farkli bir konu olarak anlatacağım
Kitabin 2 kopyasi var olduguna inanılır 1 tanesi iskender de 1 tanesi guclu ailelerin elinde ancak benzeri kopyalari hala piyasada el altindan satilmakta
Türkiyede o kitabi bulundurmak suçtur ne sacma
Neyse
Kitap in ana temel prensibi Gercekler imkansizlik yok olusu anlatmaktadir -
Rivayetlere göre cıldırtır intihar ettirir diye yalanlar dolanıyor bu basli basina bir yalandır benzer bir kopyasini okuma şansım oldu ic kısımlarda melek alfebesi ve ibrani yazilar semboller gördüm kitabi bana sağlayan kisi onu okuyup bitirmiş Birisi ve tahmin edin o ne satanist
Kitapta cok ikilemler var ki az bulunan gorseller de
elimde mevcut ki yazidada goruyorsunuz
Vay efendim seytan yok diyor 5 6 sayfa sonra seytan var diyor boş bir kitap simdi size sayfa ve anlamlari hakkinda bilgilendircem
aslında burda yazarın hayalgücünün daha ön planda olduğunu anlıyoruz
Satanizm in 4 inancını hatırlayalım
leviathan- batı yönünün prensi ve sulların efendisidir
burda ondan bahsedilmektedir suyun binlerce metre altında mariana- çukurunda bir boyut geçidi olduğunu rivayet eder
bir mağara o mağarada bekleyen ilk zebanı
ilk resimde gördüğünüzdür
melek alfabesini kulanarak size sorular sorur -
sonra diğerleri ile karşılaşırsınız korkmanıza gerek yok çunki onlar bilgedir -haruk ile maruk- gibi -
boyuttan geçerseniz karşılacaklarınız şuna benzeyecktir -
DİĞER SAYFALARI İLGİ GELİRSE PART PART ANLATACAĞIM
Yazım hatalari olabilir mobilim af ola-
Sayet son donemlerde normalin 1 2 tık ustu hicbir yerde olmayan paylasimlar yapiyorum Sosyal muhendislik,Satanizm,vs
Bunun sebebi az gorulen bir soruna sahip olmam bilinmeyeni bilme ve arastirma ic güdüsü -
Necrofilikon kitabini ilk duydugum anda onu elime almak istedim okumak istemistim -
Iskender kütüphanesi- bir cogunuz mutlaka duymustur dunya nin en buyuk kitap arsivinin oldugu yer olarak bilinir yıkılmıstır yakılmıstır vs bunu farkli bir konu olarak anlatacağım
Kitabin 2 kopyasi var olduguna inanılır 1 tanesi iskender de 1 tanesi guclu ailelerin elinde ancak benzeri kopyalari hala piyasada el altindan satilmakta
Türkiyede o kitabi bulundurmak suçtur ne sacma
Neyse
Kitap in ana temel prensibi Gercekler imkansizlik yok olusu anlatmaktadir -
Rivayetlere göre cıldırtır intihar ettirir diye yalanlar dolanıyor bu basli basina bir yalandır benzer bir kopyasini okuma şansım oldu ic kısımlarda melek alfebesi ve ibrani yazilar semboller gördüm kitabi bana sağlayan kisi onu okuyup bitirmiş Birisi ve tahmin edin o ne satanist
Kitapta cok ikilemler var ki az bulunan gorseller de
elimde mevcut ki yazidada goruyorsunuz
Vay efendim seytan yok diyor 5 6 sayfa sonra seytan var diyor boş bir kitap simdi size sayfa ve anlamlari hakkinda bilgilendircem
aslında burda yazarın hayalgücünün daha ön planda olduğunu anlıyoruz
Satanizm in 4 inancını hatırlayalım
leviathan- batı yönünün prensi ve sulların efendisidir
burda ondan bahsedilmektedir suyun binlerce metre altında mariana- çukurunda bir boyut geçidi olduğunu rivayet eder
bir mağara o mağarada bekleyen ilk zebanı
ilk resimde gördüğünüzdür
melek alfabesini kulanarak size sorular sorur -
sonra diğerleri ile karşılaşırsınız korkmanıza gerek yok çunki onlar bilgedir -haruk ile maruk- gibi -
boyuttan geçerseniz karşılacaklarınız şuna benzeyecktir -
DİĞER SAYFALARI İLGİ GELİRSE PART PART ANLATACAĞIM