Hoşgeldin Misafir

Neden 2 de bir durduk yere grupta yasaklandum yasaklanıyorum ???

Deleted

31 Eki 2018
1,122 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba ben hergün giriyorum siteye siteye girince bakıyorum ne var ne olmuş falan şunu farkettim ben siteye girince banlanıyorum bazen bi süre geçiyor ban açılıyor ne dir bu sorunun cevabı Hiç bir kötü bir yorum vs birşey de yapmadım bir hata olduğunu düşünüyorum şimdi de bu sitede yasaklandınız uyarısı aldım sonra biraz bekledim geçti

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,149 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
gamovertinks' Alıntı:
Merhaba ben hergün giriyorum siteye siteye girince bakıyorum ne var ne olmuş falan şunu farkettim ben siteye girince banlanıyorum bazen bi süre geçiyor ban açılıyor ne dir bu sorunun cevabı Hiç bir kötü bir yorum vs birşey de yapmadım bir hata olduğunu düşünüyorum şimdi de bu sitede yasaklandınız uyarısı aldım sonra biraz bekledim geçti

Vpn/Proxy kullanıyorsan o ip ban yiyordur..

Deleted

31 Eki 2018
1,122 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
gamovertinks' Alıntı:

Ama vpnsiz giremiyorum ki siteye beni güvenli internet sayfasına gönderiyor siteye giremiyorum bi çözüm var mı ?

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,149 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
gamovertinks' Alıntı:
DeepiMpaCt' Alıntı:
gamovertinks' Alıntı:

Ama vpnsiz giremiyorum ki siteye beni güvenli internet sayfasına gönderiyor siteye giremiyorum bi çözüm var mı ?

Nereden bağlanıyorsunuz, okul ağı falan mı? Vpn kullanmaya devam edin o zaman, banlanınca ip değiştirin.