Hoşgeldin Misafir

Neden Hacker olmak isterler ?

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Uzunca bi süre Yazılım ve hack dünyasının içindeyim Yazılımcılıktan Hack e evrildim bu yüzden normal insanların bakış açısından bakma şansım olmadı bir kaç platform da hack üzerine konular yazdım içerikler paylaştım onların bakış açısını yakalamayı başardım ilgi duyan kişiler ile uzunca sohbetler ettim ve şu sonuçlara vardım 

%90 İnstagram Çalmak için hack dünyasına giriyor Termux gibi Android Sheller de şanslarını deniyorlar tabikide ortaya  çıkan sonuç başarısız oluyor çünki tek dünyaları instagram

diğerleri de kredi kartı ele geçirmek için bu alana ilgi duyuyor hepsi ütopik şeyler düşünüyor bir şekilde hiç duymadığımız kullanmadığımız Tool arsivlerini indirip Trojan Yiyorlar her türlü fail 

hiçbiri Tooların nasıl yazıldığını umursamıyor herkes bi hazıra konma çabasında whatsapp gruplarında olan hacker bozmalarının olduğu gruplara girip ilerleyemiyorlar Termux üzerinden hack girişimleri bana saçma geliyor neyse bir kaç kişi sayesinde bu sözde hack gruplarına girdim tam bir salağa yattım sonuçlar gerçekten inanılmazdı ::D

bizim yazdığımız kalıplaşmış binlerce kişinin okuduğu konuları kendi yöntemleri gibi paylaşıyorlar bizim nicklerimizi çalıyorlar hava basıyorlar 
bu olay beni şoke etti ciddi anlamda grupta şöyle bir şey var 

3 kişi bizim forumdaki nickleri almış 
6 kişi de başka forumlarda olan kişilerin 

mantık dahilinde bizlerin bir araya gelmesi imkansız sordum dedim organik abi başka forumlardan insanlarla beraber birşeyler yapmak etik mi oda dedi ki biz çocukluktan beri arkadaşız tüm forum piyasasını elimizde tutuyoruz piyasa bizim elimizde sende öğrenince bizimle beraber yükseliceksin dedi Github üzerinden trojan modlamışlar bunu da sahte ddos programına gömmüşler sözde program DDOS atıyor ama arka planda cihazları zombi haline getiriyorlar başarılı bir hareket 

neyse ben bu salakların evlerine kadar öğrendim görüntülü konuşmaya başladık 1 hafta sonunda benim kim olduğumu söyledim hemen gruptan çıkardılar :D her yer den engellediler  asıl piyasayı bu lamerlar döndürüyor insanları kandırarak soğutuyorlar burda bizlerin de ayıbı var kendi piyasamızla uğraşmaktan ilgi duyan insanları kendimize çekmiyoruz

-

Mechlaw

13 May 2020
31 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İnsanın doğası böyle hem yatar hemde istedikleri olsun ister. İstedikleri de öyle böyle değil bir düğmeyle sosyal medya hackleyeceklerini düşünüyorlar. Aslında suç onlarda değil hack veya yazılım bilgisi olmayanların clickbaitleri veya dolandırıcıların tuzağı. ve millet araştırıp, sormuyor. Araştırıp, soru sormanın genden gelen bir özellik olduğunu düşünmeye başladım.

percl

27 Ara 2018
170 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
sonuna kadar okudum. ne yazık ki hack olayı böyle, msnden başladı instagram'a kadar geldi olay günümüzde. çıkış noktasında belki başlangıç için doğru bir adımdı, ancak basamak hiç artmadı sadece rengi değişti msn idi, instagram oldu. açıkcası insanların bu isteklerini yapması için hacker olmasına gerek yok. temel düzeyde adam akıllı bilgisayar kullanabilen herkes bunu yapabilir. aylarca bir şirketin bilgisayar ağına sızıp çalışma grubu içerisinde yer alan bütün bilgisayarları takip ettim. bunu inanılmaz kodlar yazarak başarmadım, tamamıyla sosyal iletişim. ana bilgisayara fiziki bir erişimin ardından, istediğim programı yerleştirdim. kredi kartı ile zengin olmak? mümkün değil. belki en zor işlerden biri bana göre. çünkü paranın izi inanılmaz bir hızla sürülebilmekte. hatta btcye çevirip transfer ettiğinizde bile, şirketlere bağlı olarak izlenebilmekte. birde bunu bizim ülkemizde yaptığınızda, hakimler ve savcılar gerçek suçlulara ceza veremediği için, sizin gibi bir garibanı gördüklerinde ceza verme duyguları sizde patlayacağından, 300-400 yıl hapis yemeniz muhtemel. kredi kartı bilgilerine ulaşmakta bir zorluk yok, asıl mesele harcamaları gerçekleştirebilecekleri bir sistem üretebilmek.

son olarak, insanlar hazıra ulaşmak istediği sürece gelişmeleri mümkün değil. en basitinden bir domain nedir ve bunun kaydını aslında kim yapıyor? bir bilgisayarın reset düğmesine bastığınızda, kapandıktan sonra nasıl açılmayı başarıyor? bilgisayar kullanıcılarına veya webmaster olduklarını iddia eden kişilere sorduğunuzda, muhtemelen bilemeyeceklerdir. kısacası kimse neyin nasıl çalıştığını umursamadan sonuca varmak istiyor. "varmak değil yol güzel"