Hoşgeldin Misafir

neden milleti banlıyonuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Codex

11 Ara 2017
1,473 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
redbullteam' Alıntı:
bende sebeblerini yazıyım ben web tasarımcıyım vbulletin forum kurmasını iyi biliyom ve forum sayfalarında modülatörlük yapan birisiyim kuralları iyi biliyom

Diye Savundu Kendini redbulteam bir webtasarim hazır script  kurmakla olmuyor bende tasarımcıyım html css asp vb.net jquerty bootstrap responsive mobil uygulama android programlama daha sayayım mı .  2 burada kimse durduk yere banlamaz ya forumada aktif değilsindir 1 aydan fazla yada somuruyorsundur konuları hortalatiyorsundur bunun bir çok sebebi olabilir.

redbullteam

17 Ağu 2018
171 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
codex yazma sebebim belli millet görevini kötüye kullanıyor diye 2. sen eb tasarımcısın doğrudur benim yazma sebebim forum kurallarını iyi biliyom demek istedim o yüzden web tasarımcıyım yazdım kodlamayı bende iyi biliyom senin bana yazman deyil çözüm üretmen gerekiyor kaldı ki yöneticiyye ulaşamadım bunu siz belirtmeniz gerekiyor

TurkCoder

8 Eyl 2017
2,117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
BANLAYAN KİŞİ BENİM, resmen sömürüyordun forumu o sebeple 1 gün ban yedin, aslında şuan multi nick açtın oda ban sebebi ama gözardı ediyorum, forumda sürekli ardarda konuları sömürmeye başlayınca haliyle 1 gün ban gerekti, standart bir uygulama, kişiye göre bir işlem değil sonucunda..

@redbullteam

TurkCoder

8 Eyl 2017
2,117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hangi foruma gidersen git sömürenler ban yer, her forumun kuralları vardır, mesela millet konularının mesajlarını soldaki bölümden takip etmekte, her konuya girip sadece teşekkürler yazıp flood yapan biri elbette hoş karşılanmıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...