Hoşgeldin Misafir

Neden paylaşımlar azaldı?

sfenks

3 Kas 2017
504 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda sanki sitede içerik paylaşma azaldı gibi.
Yada babamı öyle geliyor.
Turkhacks diğer forum sistemlerine göre gereksiz veya çöp içerik paylaşıyor yeni içerik az ve temiz oluyor ama sanki son günlerde iyice bir azalma var gibi.

Değerli admin ve moderatörler konu uygun değilse şimdiden kendilerinden özür dilerim.

sfenks

3 Kas 2017
504 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam zaten ben katkım olduğunu söylemedim . Benim zaten bilgim katkım olsa 3 -5 tane soytarı gibi hemen bir tane forum acardim sizde iyi biliyorsunuz.
Zaten coguda iki gün sonra kapatıyor .
Zaten burada yeni birşey olmadan başka yerlerde de yeni şeyler paylaşılmışyor kolay kolay .

Uzun yıllardır bu forumda severek takiliyorum çok script ve program bilgi edindim
Ben sadece son zamanlarda eskisi kadar paylaşım yok demek istedim genel olarak
Belki de ben yaniliyorumdur. Yanlış birşey ima ettiysemde tekrardan çok özür dilerim

sfenks

3 Kas 2017
504 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkes işi bilen olursa burada herkes aynı şeyleri paylaşıp durur .
Kimisi paylaşır kimisi ise paylaşılan urunleri alır tüketir her ikiside bir şekilde katkı sağlamış olur aslında
Paylaşım olup indirme veya siteye giren bilgi edinme vs yapmaz ise bir anlami kalmaz bence .

Bir yazılım arattigimda ilk buraya bakıyorum varmı yok mu diye

CemC

3 Eki 2021
668 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda sanki sitede içerik paylaşma azaldı gibi.
Yada babamı öyle geliyor.
Turkhacks diğer forum sistemlerine göre gereksiz veya çöp içerik paylaşıyor yeni içerik az ve temiz oluyor ama sanki son günlerde iyice bir azalma var gibi.

Değerli admin ve moderatörler konu uygun değilse şimdiden kendilerinden özür dilerim.
Öncelikle sayfa yapısı değiştiği için nispeten eski üyelerin yeni sayfa yapısına alışması zor olabilir. Malum, göz aşinalığı. Ayrıca site değişince Rep puanları silindi. Bunun yanısıra daha önce paylaştığım konuyu kendim göremiyorum. Eski sistemde yaptığım paylaşımı görebilmem için kendi kendime beğeni yapmam gerek. Bunun mantığını çözemedim. Açıkçası yeni tasarım güzel olmuş emeği geçenlerin eline emeğine sağlık. Fakat bir kişinin kendi yaptığı paylaşımı kendisinin görememesi bana biraz tuhaf geldi. Açıkçası sitede bulunduğum kısa sürede (birim zamana oranla) fazla sayıda paylaşım yapmaya çalıştım. Bunların da pek çoğu için ciddi zaman harcadım. Örneğin program paylaşımında ekran görüntüleri çekip, düzenleyip, detaylı kurulum bilgisini ekleyip paylaşıyordum. Fakat bir gün bir baktık ki sistenin sistemi değişmiş. Kendi yaptığım paylaşımı bile "beğeni yapmadan" göremez duruma geldik. Bu biraz üzücü oldu. Eskiden siteye günde birkaç kez girerken son zamanlarda birkaç haftada bir giriş yapar oldum.

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öncelikle sayfa yapısı değiştiği için nispeten eski üyelerin yeni sayfa yapısına alışması zor olabilir. Malum, göz aşinalığı. Ayrıca site değişince Rep puanları silindi. Bunun yanısıra daha önce paylaştığım konuyu kendim göremiyorum. Eski sistemde yaptığım paylaşımı görebilmem için kendi kendime beğeni yapmam gerek. Bunun mantığını çözemedim. Açıkçası yeni tasarım güzel olmuş emeği geçenlerin eline emeğine sağlık. Fakat bir kişinin kendi yaptığı paylaşımı kendisinin görememesi bana biraz tuhaf geldi. Açıkçası sitede bulunduğum kısa sürede (birim zamana oranla) fazla sayıda paylaşım yapmaya çalıştım. Bunların da pek çoğu için ciddi zaman harcadım. Örneğin program paylaşımında ekran görüntüleri çekip, düzenleyip, detaylı kurulum bilgisini ekleyip paylaşıyordum. Fakat bir gün bir baktık ki sistenin sistemi değişmiş. Kendi yaptığım paylaşımı bile "beğeni yapmadan" göremez duruma geldik. Bu biraz üzücü oldu. Eskiden siteye günde birkaç kez girerken son zamanlarda birkaç haftada bir giriş yapar oldum.
Biz neleri aşmadık bunlarıda aşarız