Hoşgeldin Misafir

Neden türkhacks ?

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
evet beyler yorumları alalım

buraya ilk geldiğimde bambaşka bir yerde olduğumu anlamıştım ki tesadüf üzeri öğrendim arkadaşlar ile hack piyasasından konuşuyorduk adamın biri geldi TÜRKHACKS dedi gitti bu postu da o adamı bulmak için açıyorum :D

neyse sonra zamanla çabaladım bir baktım burası tek ailem olmuş Gram sahtelik taşımayan herkesin eşit olduğu bir ortam
diğer forumlara bakıyorum Komutanım da komutanım diye G!T yalıyorlar ne kadar sahteler değil mi :D

Bize böyle bir ortam sağladığınız için Teşekkürler @DeepiMpaCt

şimdi beyler siz neden burdasınız ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Codex

11 Ara 2017
1,473 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Doğrusu Ben Hack Ortamlarını Bırakmış Kendi Hack Sitemi Kapatmış Sadece Gündeme Göre Saldırı Yaptığımız Bordo Bereliler TeaM Hariç Tamamen Sanaldan Kopmuş Biri Olarak 1923Türk ten Sonra En Samimi Ortam Olarak Burayı Gördüm TürkCoder Kardeşimi Zaten Bayadır Takipteydim Yaptığı Programlar Vb Gerçekten İhtiyaç Duyabileceğiniz Ve Sormaktan Çekindiğiniz Ne Varsa Burada Cevaplanmakta Ast Üst Olayı Yok Saygı Var Buda Benim Çok Hoşuma Gidiyor... Oyüzden TurkHacks

Slayer49

1 Kas 2017
1,073 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Valla Benim Bir Tanıdık Vardı Geldim Sonra Yönetimde @turkcoder İle Bazı Konuları Konuştum Düşüncellerimi Sundum Çok Güzel Karşılık Aldım Sağolsun Çok İyi Birisi. Bir İnsan Güvendiği Yerede Kalır Zaten Bir Ara Forum Hiç Girmedim Sebebi İse Bazı Kafası Bozuk Ve Sinirimi Bozan İki Kişi Vardı Zaten Birisine Ders Verdim Sorun Yok ve zaten ikisde siktir edilmiş geri gelmem için bir sorun yoktu güven barındırdığım yere geri geldim :) insallah bir sorun çıkmaz ise yine uzun bir süre buradayım yani kalıcıyım :) selamlar olsun buradan @turkcoder hangi kamera çekiyordu ? :D eklemeyi unuttum diğer akrdaşlarda samimi iyi insanlar yani tam olarak konuşmasakta görüşlerinden belli @turkcoder bir düşüncemi söyledim kabul ederlerse o zaman daha iyi sohbet eder daha iyi tanışırız ve bağları sıkılaştırız :)

TheYamak

20 Şub 2018
19 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Beni buraya security çağırdı geldim bugün security den kotu haber geldi Allah'a şükür kendisi şuan iyi olduğunu öğrendim yarın ziyaretine gidip geçmiş olsun dileklerimizi de sunacağım onun real problemleri aldı basını gitti mecburiyetten aramızdan ayrıldıgını biliyorum geçen yanına gittim adam artık yaşlanmış bildiğin saçında tek bir siyah kalmamış neyse asıl konu suki security olmasa bende burada olmazdım sizleri de çok sevdim saygılar.

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
TheYamak' Alıntı:
Beni buraya security çağırdı geldim bugün security den kotu haber geldi Allah'a şükür kendisi şuan iyi olduğunu öğrendim yarın ziyaretine gidip geçmiş olsun dileklerimizi de sunacağım onun real problemleri aldı basını gitti mecburiyetten aramızdan ayrıldıgını biliyorum geçen yanına gittim adam artık yaşlanmış bildiğin saçında tek bir siyah kalmamış neyse asıl konu suki security olmasa bende burada olmazdım sizleri de çok sevdim saygılar.

Secuya noldu bizim yerimizede geçmiş olsun de yapabilceğimiz bişey olursa herzaman