Hoşgeldin Misafir

Öneri Neden yapmıyoruz?

Forum hakkında öneriler

K3RR4R

K3RR4R

TIM Lideri
Himalaylar
22 May 2024
116 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba dostlar.
Aranızda yeniyim fakat bir teklifte bulunmak istiyorum şuan.
Ben CTF çözmeye meraklı biriyimdir. Geçen THM'de kurcalanırken bir şey dikkatimi çekti. Resmi bırakıyorum aşağıya

1jclluq.png

resmi yakınlaştırın. Gördüğünüz oda Tryhackme üzerinde bir CTF odası. Write-ups olan şuan gördüğünüz yer, CTF i çözen arkadaşların nasıl çözdüklerini anlattıkları yazılar.
Kimileri kendi sitelerinde, kimileri medium hesaplarında çözümler göstermiş.
Neden biz yapmayalım?
Forumda CTF bölümü olursa, bu işi yürüte bilirim. Bir Tane TURKHACKS adlı profil açar, ctfleri çözer, çözümlerini burada (ingilizce) paylaşırız. Ve THM'de bir imzamız olmuş olur.
dikkate almanızı rica ediyorum.

@DeepiMpaCt @JQTR1 @QARAKURT @Ebu Ubeyde @NasyoneL @maheks

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba dostlar.
Aranızda yeniyim fakat bir teklifte bulunmak istiyorum şuan.
Ben CTF çözmeye meraklı biriyimdir. Geçen THM'de kurcalanırken bir şey dikkatimi çekti. Resmi bırakıyorum aşağıya

1jclluq.png

resmi yakınlaştırın. Gördüğünüz oda Tryhackme üzerinde bir CTF odası. Write-ups olan şuan gördüğünüz yer, CTF i çözen arkadaşların nasıl çözdüklerini anlattıkları yazılar.
Kimileri kendi sitelerinde, kimileri medium hesaplarında çözümler göstermiş.
Neden biz yapmayalım?
Forumda CTF bölümü olursa, bu işi yürüte bilirim. Bir Tane TURKHACKS adlı profil açar, ctfleri çözer, çözümlerini burada (ingilizce) paylaşırız. Ve THM'de bir imzamız olmuş olur.
dikkate almanızı rica ediyorum.

@DeepiMpaCt @JQTR1 @QARAKURT @Ebu Ubeyde @NasyoneL @maheks

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

K3RR4R

K3RR4R

TIM Lideri
Himalaylar
22 May 2024
116 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Abiler devir CTF devri.
Biz ne zaman bu devre imza atacaz? En sondamı?
Ben şu şeyleri çözüyorum. 1 ekran görüntüsü alıp yazı yazmak çokmu zor? extra 30 dakika falan zaman alır. İngilizce ve Türkçe yazarız. En azından elimizin altında kaynak olur.
Yani teklifimi sundum. Tabii siz daha iyi bilirsiniz.

QARAKURT

QARAKURT

inna lillahi ve inna ileyhi raciun
Üye Yöneticisi
dağlar
9 Mar 2024
554 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Calisma sistemimi biliyorsun, birisi sorumlu olur; basaramazsa gunah kecisi olur. :))
bence bunun üzerinde düşüne biliriz. Yani arkadaş da mantıklı konuşuyor aslında. İsterseniz bir tartışalım bunu strateji de

Muncuk Han

Muncuk Han

akp gençlik kolları başkanı
31 Ağu 2021
792 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Abiler devir CTF devri.
Biz ne zaman bu devre imza atacaz? En sondamı?
Ben şu şeyleri çözüyorum. 1 ekran görüntüsü alıp yazı yazmak çokmu zor? extra 30 dakika falan zaman alır. İngilizce ve Türkçe yazarız. En azından elimizin altında kaynak olur.
Yani teklifimi sundum. Tabii siz daha iyi bilirsiniz.
ths vipte bir sitedeki açıkları bulduğum konu var 2 saaten fazla sürede emek harcayarak yazdım pek 30dk olmaz yani

K3RR4R

K3RR4R

TIM Lideri
Himalaylar
22 May 2024
116 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ths vipte bir sitedeki açıkları bulduğum konu var 2 saaten fazla sürede emek harcayarak yazdım pek 30dk olmaz yani
Hocam, mesele real hedeflerle çalışmaksa haklısınız. Amma CTF için zaten belirli mimari mevcut. Mesele çok yazmak diyil, önemli noktaları yazmak bana göre.