Hoşgeldin Misafir

Neden Yasaklandım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SourceSoftware

4 Şub 2023
4 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar Ben Alttab Adlı Üyeyim Yazmak İçin Bu Hesabı Oluşturdum

Hesabıma Giriş Yapmayı Denerken Üzgünüz forumdan artık yasaklandınız! Yasaklanma sebebiniz : Yandex dışı link kullanımı , çöp konular oluşturma (2 gün uzaklaştırma) Yasağın 18 Ocak 2024 22:00'de tarihinde kaldırılacak. Böyle Bir Uyarı İle Karşılaştım

Ya Arkadaş Banlayacaksanız Tamam Ama Önce Bir Sorun Ya Yüklediğim Sunucu Kendi Sunucum Ben Silmediğim Sürede Silinme Şansı Yok Neden Hemen Yasak Atıyorsunuz Anlamıyorum

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Hesabıma Giriş Yapmayı Denerken Üzgünüz forumdan artık yasaklandınız! Yasaklanma sebebiniz : Yandex dışı link kullanımı , çöp konular oluşturma (2 gün uzaklaştırma) Yasağın 18 Ocak 2024 22:00'de tarihinde kaldırılacak. Böyle Bir Uyarı İle Karşılaştım

Ya Arkadaş Banlayacaksanız Tamam Ama Önce Bir Sorun Ya Yüklediğim Sunucu Kendi Sunucum Ben Silmediğim Sürede Silinme Şansı Yok Neden Hemen Yasak Atıyorsunuz Anlamıyorum

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

Adminim bakar mısın; @DeepiMpaCt @JQTR1 @Darkinc @NasyoneL @izmir35

Darkinc

Darkinc

THS
16 Ara 2019
1,331 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

@DeepiMpaCt

Darkinc

Darkinc

THS
16 Ara 2019
1,331 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Forum kurallarını takip edin. Güncel olarak yandex kullanmaktayız.

SourceSoftware

4 Şub 2023
4 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Forum kurallarını takip edin. Güncel olarak yandex kullanmaktayız.
Hocam Kuralları Biliyorum Ancak Şöyle Bir durum Var
Yandex Üzerinden Paylaşım Yaptıklarım Kendi Hesabımda silmek istedikten sonra Oradan da Silebilirim ancak dediğim gibi yükleme yaptığım sunucu benim benden başka kimsenin de silme şansı yok yasaklanma olayı sıkıntı değil 2 gün ancak önce bir insan uyarır sorar neden yükledin kardeşim buraya diğe sonra yasaklanacaksa tamam eyw yine yasaklasın ama önce bir sorsun

Darkinc

Darkinc

THS
16 Ara 2019
1,331 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam Kuralları Biliyorum Ancak Şöyle Bir durum Var
Yandex Üzerinden Paylaşım Yaptıklarım Kendi Hesabımda silmek istedikten sonra Oradan da Silebilirim ancak dediğim gibi yükleme yaptığım sunucu benim benden başka kimsenin de silme şansı yok yasaklanma olayı sıkıntı değil 2 gün ancak önce bir insan uyarır sorar neden yükledin kardeşim buraya diğe sonra yasaklanacaksa tamam eyw yine yasaklasın ama önce bir sorsun
senin silip yada silmemen önemli değil linkleri konu yandex kullanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...