Hoşgeldin Misafir

Nerede o eskiler ?

RooTBoY

15 Eyl 2017
221 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
2017 de bitecek şurada az aylar kaldı. Son 3-4 yıldır ibo ile beraberiz. Başka eskilerden kimse göremedim. Bir saygını görmüştüm seneler önce hatta nikini de değiştirmiş gavat ossi mi neydi hatırlamıyorum artık o kadar yıllar su gibi akıyor bu insanlar sanalı bıraktı yok ortada helal olsun diyorum. Emin abi yok ortada wiwaro, despotun aq oda yok, sikimsizcoderi de o kadar talan kavga oldu bak halen yazıyorum ibneyi :D isyankarda burik yani o da yok :D

sanal kaldı bebelere ddos cu ibnelere bunlar daha dünyada yokken fırtınalar esiyordu bana kalırsa en zevkli yıllar 2007 öncesi ve 2010 a kadar ki yıllardır tam tamına 7 sene olmuş vay aq

hadi siz de dökün ortaya eskilerden isimleri nostaljik giderelim hatırlayalım o günkü günleri bir nebze gülelim.

RooTBoY

15 Eyl 2017
221 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Nolacak bro ya yer yarıldı içine girmişler zaten isim versek en azından görsünler yani
birde heart_hunter vardı ulan ibnenin hacklemediği site yoktu bakkaldan ekmek alır gibi site hackliyordu
h4cker.tr ile ikisi kankaydılar. m4 de bir ara imhatiminde görmüştüm bidaha görmedim