Dünyada 190’dan fazla ülkede 167 milyon ücretli kullanıcının farklı türlerde ve dillerde diziler, belgeseller ve sinema filmlerini sunan Netflix, yeni yapımları ile içerik sayısını zenginleştirmeye devam ediyor.
Kasım ayında Netflix Türkiye'de birçok yeni dizi ve film yer alıyor. Bu ay bazı diziler veda ederken, bazı dizilerin yeni sezonları geliyor.
Dilerseniz sözü hiç uzatmadan bu dizi ve filmlerin hangileri olduklarına hep birlikte göz atalım.
The Crown: 4. Sezon (Netflix orijinal dizisi)
Dram ve tarih türünde olan bu dizinin 4. sezonu 15 Kasım'da yayında.
1980'lerde Elizabeth, Başbakan Margaret Thatcher ile çeşitli çatışmalar yaşarken Prens Charles, Lady Diana Spencer ile çalkantılı bir evliliğe adım atar.
Midas'ın Müritleri (Netflix orijinal dizisi)
Dram türünde olan dizi 13 Kasım'da yayına giriyor.
Milyoner bir yayıncı, tam kendisini suçlayan bir haber yayınlanmak üzereyken bir şantaj notu alır. Artık insanların yaşamı onun vereceği karara bağlıdır.
Virgin River: 2. Sezon (Netflix orijinal dizisi)
Dram türünde olan bu dizinin 2. sezonu 27 Kasım'da yayında.
Nişan, bebekler, kalp kırıklığı ve cinayet... Mel Monroe, küçük Virgin River kasabasının payına düşen büyük trajedilerin ortasında kendini buluyor.
Korku türünde olan bu dizi 5 Kasım'da yayında.
Doğa üstü olaylara şüpheyle yaklaşan bir hematolog geçmişinden bir hayaletin onu rahatsız etmeye başlamasıyla gizemli olayları araştırmaya başlar.
Hillbilly Elegy (Netflix orijinal filmi)
Dram türünde olan bu film 24 Kasım'da yayına girecek.
Ani bir haber, Yale'de okuyan bir hukuk öğrencisinin memleketi Ohio'ya geri dönmesine neden olur. Döndüğünde ise ailesinin geçmişi ve kendi geleceği üzerine düşünür.
The Life Ahead (Netflix orijinal filmi)
Dram türünde olan bu film 13 Kasım'da yayına girecek.
İtalya sahilinde yaşayan yaşlı bir Yahudi kadın, Müslüman bir çocuğu yanına alarak onun aile sevgisine ve inanca giden yolu bulmasına yardım eder.
Holiday Home Makeover With Mr. Christmas (Netflix orijinal dizisi)
Show Programı türünde olan bu içerik 18 Kasım'da yayına girecek.
İç mimar Benjamin "Bay Noel" Bradley, ailelerin evlerini Noel'e hazırlamasına yardım etmek üzere güvenilir bir "elf" ekibiyle birlikte çalışıyor.
Kasım ayında Netflix Türkiye'de birçok yeni dizi ve film yer alıyor. Bu ay bazı diziler veda ederken, bazı dizilerin yeni sezonları geliyor.
Dilerseniz sözü hiç uzatmadan bu dizi ve filmlerin hangileri olduklarına hep birlikte göz atalım.
The Crown: 4. Sezon (Netflix orijinal dizisi)
Dram ve tarih türünde olan bu dizinin 4. sezonu 15 Kasım'da yayında.
1980'lerde Elizabeth, Başbakan Margaret Thatcher ile çeşitli çatışmalar yaşarken Prens Charles, Lady Diana Spencer ile çalkantılı bir evliliğe adım atar.
Midas'ın Müritleri (Netflix orijinal dizisi)
Dram türünde olan dizi 13 Kasım'da yayına giriyor.
Milyoner bir yayıncı, tam kendisini suçlayan bir haber yayınlanmak üzereyken bir şantaj notu alır. Artık insanların yaşamı onun vereceği karara bağlıdır.
Virgin River: 2. Sezon (Netflix orijinal dizisi)
Dram türünde olan bu dizinin 2. sezonu 27 Kasım'da yayında.
Nişan, bebekler, kalp kırıklığı ve cinayet... Mel Monroe, küçük Virgin River kasabasının payına düşen büyük trajedilerin ortasında kendini buluyor.
Korku türünde olan bu dizi 5 Kasım'da yayında.
Doğa üstü olaylara şüpheyle yaklaşan bir hematolog geçmişinden bir hayaletin onu rahatsız etmeye başlamasıyla gizemli olayları araştırmaya başlar.
Hillbilly Elegy (Netflix orijinal filmi)
Dram türünde olan bu film 24 Kasım'da yayına girecek.
Ani bir haber, Yale'de okuyan bir hukuk öğrencisinin memleketi Ohio'ya geri dönmesine neden olur. Döndüğünde ise ailesinin geçmişi ve kendi geleceği üzerine düşünür.
The Life Ahead (Netflix orijinal filmi)
Dram türünde olan bu film 13 Kasım'da yayına girecek.
İtalya sahilinde yaşayan yaşlı bir Yahudi kadın, Müslüman bir çocuğu yanına alarak onun aile sevgisine ve inanca giden yolu bulmasına yardım eder.
Holiday Home Makeover With Mr. Christmas (Netflix orijinal dizisi)
Show Programı türünde olan bu içerik 18 Kasım'da yayına girecek.
İç mimar Benjamin "Bay Noel" Bradley, ailelerin evlerini Noel'e hazırlamasına yardım etmek üzere güvenilir bir "elf" ekibiyle birlikte çalışıyor.