Hoşgeldin Misafir

netflix ve disney hesaplar neden doğru dürüst çalışmıyor

ismail_reis

15 Mar 2025
25 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
geçenlerde baktığımda sitede birisi 100 tane disney hesabı paylaşmıştı yarısı daha siteye kayıt bile yapılmamış hesaplar olarak paylaşılmıştı, sadece disney de değil' netflix, vb, diğer platformlar'da böyle onun haricinde toplupaylaşılan hesapların ömrü az oluyor ! mesela dün 'PARADİSE 'adlı diziyi izlemeye başladım daha birinci bölümde hesaptan attı geri girmeye çalıştığımda hesabın şifresi değiştirilmiş olduğunu gördüm bunun nedenini çok düşündüm ya bu hesapların asıl sahipleri hesaplarını geri kurtarıyor yada disney hesaplarını kendisi kurtarıyor yada daha öncede duyduğum birisi ***** yapıp hesabın ayarları ile oynayıp hesabı kilitliyor olabiliceğini düşündüm sizin değerli yorumlarınızı öğrenmek beni mutlu edicektir vakit ayırdığınız için teşekür ederim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

mawt

4 Mar 2022
2,250 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
geçenlerde baktığımda sitede birisi 100 tane disney hesabı paylaşmıştı yarısı daha siteye kayıt bile yapılmamış hesaplar olarak paylaşılmıştı, sadece disney de değil' netflix, vb, diğer platformlar'da böyle onun haricinde toplupaylaşılan hesapların ömrü az oluyor ! mesela dün 'PARADİSE 'adlı diziyi izlemeye başladım daha birinci bölümde hesaptan attı geri girmeye çalıştığımda hesabın şifresi değiştirilmiş olduğunu gördüm bunun nedenini çok düşündüm ya bu hesapların asıl sahipleri hesaplarını geri kurtarıyor yada disney hesaplarını kendisi kurtarıyor yada daha öncede duyduğum birisi kahpelik yapıp hesabın ayarları ile oynayıp hesabı kilitliyor olabiliceğini düşündüm sizin değerli yorumlarınızı öğrenmek beni mutlu edicektir vakit ayırdığınız için teşekür ederim.
Crack yapılıyor hocam wordlist dosyası yaparsın onu programa yüklüyoruz o tek tek hesapları deniyor giriş yapınca hesabın bilgilerini ekrana veriyor o şekilde hesaplara giriliyor bunu sen yaparsan hesaplarda sorun olmuyor ama 1000 tane hesap paylaşılıyor girip onun şifrelerini başkası değiştiriyor benden başkası girmesin diye şifre değişince hesap sahibi olayi anlıyor hesapi pin koyuyor şifre değişiyor onada yaramıyor

ismail_reis

15 Mar 2025
25 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Crack yapılıyor hocam wordlist dosyası yaparsın onu programa yüklüyoruz o tek tek hesapları deniyor giriş yapınca hesabın bilgilerini ekrana veriyor o şekilde hesaplara giriliyor bunu sen yaparsan hesaplarda sorun olmuyor ama 1000 tane hesap paylaşılıyor girip onun şifrelerini başkası değiştiriyor benden başkası girmesin diye şifre değişince hesap sahibi olayi anlıyor hesapi pin koyuyor şifre değişiyor onada yaramıyor
Bunu ben yaparsam herhangi bir illegal olayı varmı ?

Zaza Kral

Zaza Kral

“Düşün düşme, düştün düşünme”
Kimsenin Olmadığı Yerde
14 Mar 2024
1,215 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Mawt hocam güzel açıklamış, paylaştığımız hesapları şifrelerini değiştirmeye kalkıyorlar ne onlara ne de başkasına yar oluyor boşa çıkıyor hesaplar.

ismail_reis

15 Mar 2025
25 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Küfür, hakaret veya aşağılayıcı ifadeler kullanmak kesinlikle yasaktır. (konu düzenlenmiş olup tekrarı halinde cezai işlem uygulanacaktır)
@ismail_reis
Kusura bakmayın bakmayın dalgınlık ile yazmışım ama bazı insanlar sırf filim dizi izleyemeyelidiye şifre vb şeyler yapıyorlar bende bu durumdan biraz şikayetçiyim tekrardan özürlerimle

cokaranfil

2 Nis 2024
468 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Çok güzel anlatmışsınız teşekkürler.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hesapların düzgün çalışmama nedeni internet bağlantısı sorunları, uygulama güncellemeleri veya sunucu yoğunluğu olabilir. Uygulamayı güncelleyin, internetinizi kontrol edin ve yeniden deneyin. Ayrıca, çok sayıda cihaz kullanımı veya bölgesel sorunlar da etkileyebilir.