Hoşgeldin Misafir

Nethiz Sürekli Kesinti Ve Mağduriyet

Webmasterrrrrr6

22 May 2025
3 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Nethiz Firması Kesintiler İle Mağdur Ediyor!​

Merhaba arkadaşlar, ben sunucu barındırma için nethiz hosting firmasından hizmet aldım. Hizmetim sürekli kesintiye uğradı ve nethiz sağlayıcısının müşteri iletişimi yok derecede azdı. Web sitelerinden ticket oluşturduğumda saatler sonra dönüyorlardı ve whatsapp iletişim hattından ise mesajlara genelde çok geç dönüyorlardı. En sonunda kesintiler canıma tak ettiği için hizmetimi sonlandırdım fakat kullanmadığım 20 günlük sürenin geri ödemesini yapmadılar.

Nethiz Şikayetim Hakkında​

Yaşamış olduğum sıkıntılar sonucunda nethiz şikayet konusu açmaya karar verdim. Bu firma ile çalışmanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum, sürekli sorunlar yaşamanız olası bir ihtimal. Sonuçta hepimiz bilişim sektöründe müşterilerine hizmet veren insanlarız kimse saatlerce ve hatta günlerce erişim problemi yaşamak istemez. Kısacası nethiz güvenilir mi diye sorarsanız cevabı HAYIR.

teksass

9 Kas 2022
1,433 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar, ben sunucu barındırma için nethiz hosting firmasından hizmet aldım. Hizmetim sürekli kesintiye uğradı ve müşteri iletişimi yok derecede azdı. Web sitelerinden ticket oluşturduğumda saatler sonra dönüyorlardı ve whatsapp iletişim hattından ise mesajlara genelde çok geç dönüyorlardı. En sonunda kesintiler canıma tak ettiği için hizmetimi sonlandırdım fakat kullanmadığım 20 günlük sürenin geri ödemesini yapmadılar. Özetle nethiz şikayet konusu açmaya karar verdim. Bu firma ile çalışmanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum.
nethiz etik olmayan firma normal olması sorunsuz hizmet veren firmalara bakıcanız arayanısınız devam ediyorsa iletişm kurabilirsiniz.

Webmasterrrrrr6

22 May 2025
3 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
nethiz etik olmayan firma normal olması sorunsuz hizmet veren firmalara bakıcanız arayanısınız devam ediyorsa iletişm kurabilirsiniz.
Merhabalar yaşanan nethiz mağduriyeti sonucu yetki belgeli firmalar ile çalışma kararı aldık ayrıca hizmet sözleşmesi yapmak istiyoruz tavsiye edebileceğiniz bir şirket varmı

teksass

9 Kas 2022
1,433 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar yaşanan nethiz mağduriyeti sonucu yetki belgeli firmalar ile çalışma kararı aldık ayrıca hizmet sözleşmesi yapmak istiyoruz tavsiye edebileceğiniz bir şirket varmı
dm belirttim gibi fırmaların sözleşme yapcanı sanmam her firma web sitesindeki sözlesmesi resmi olarak geçerlidir başka ürün kso alım harıcınde olan sözleşmeler dısında