Gönderilme Tarihi: 14 Ara 2025 #41 BenSean BenSean 13 Eyl 2022 533 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: zfixxy' Alıntı: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Theme.php dosyasını farklı bir tema dan aldım tema çalışıyor ama eksik kısımlar var tamamlayan biri olursa paylaşırsa sevinirim Genişletmek için tıkla ... eline sağlık
zfixxy' Alıntı: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Theme.php dosyasını farklı bir tema dan aldım tema çalışıyor ama eksik kısımlar var tamamlayan biri olursa paylaşırsa sevinirim Genişletmek için tıkla ... eline sağlık
Gönderilme Tarihi: 10 Ocak 2026 #42 djmamoti djmamoti 14 Eyl 2025 346 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: teşekkürler
Gönderilme Tarihi: 8 Haz 2026 #43 kingg14 kingg14 6 Mar 2026 337 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: zfixxy' Alıntı: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Theme.php dosyasını farklı bir tema dan aldım tema çalışıyor ama eksik kısımlar var tamamlayan biri olursa paylaşırsa sevinirim Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
zfixxy' Alıntı: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Theme.php dosyasını farklı bir tema dan aldım tema çalışıyor ama eksik kısımlar var tamamlayan biri olursa paylaşırsa sevinirim Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
Gönderilme Tarihi: Salı saat 22:50'de #44 ekincantezcan38338 ekincantezcan38338 24 May 2026 53 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Teşekkürler