Hoşgeldin Misafir

Nikola Eftimov

Flauner

20 Haz 2020
524 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Nikola Eftimov (Makedonca: Никола Ефтимов, Üsküp, Makedonya Cumhuriyeti Ekim 1968 6 doğumlu) bir Makedon moda tasarımcısı ve görsel sanatçı. O (Moda Sanat gibi, "son üç yüzyıl içinde Eksantrik erkek kostüm", 1998) Üsküp Güzel Sanatlar (Grafik Sanatı ve Moda Tasarımı, 1993) Fakültesi mezunu ve Floransa Accademia Italiana de yüksek lisans eğitimini tamamladı, İtalya . Akademik yöneticisi ve Accademia Italiana Üsküp profesör olarak deneyimi (2006-09) çalışan üç yıl sonra, şu anda onun doktora tezi için araştırmalar ile işgal edilmiştir. 2009 yılı Ekim ayında o Sanat ve Tasarım Fakültesi, Makedonya Avrupa Üniversitesi-Cumhuriyeti öğretmeye başladı. O profesyonel çıkarlarını (iletişim, teori ve kostüm ve moda tarihi, deneysel moda teknikleri, erkek giyim, koleksiyon teorisi, haute couture, fotoğraf gibi sanat, moda gibi moda) ve onun çalışma cinsiyet araştırmaları odaklanmış geniş bir yelpazesine sahiptir , kostüm ve moda kültürel ve sosyal konular. 1994 1997 yılları (- Ödülü Ulusal ve Üniversite Kütüphanesi, Üsküp 1997, Makedon Çizim '96) grafik sanat ve çizim grup sergilerine katılmaktadır. 1992 ve 2010 yılları arasında dönemin moda ve kostüm tasarımı alanlarında iş ile işaretlenmiştir. 2005 yılında kendisine Floransa kazanan tasarımın tanıtımı ve Accademia Italiana Bangkok (2005-2006) profesör olarak görev etkin "Coca Cola light moda tasarım ödülü" nü kazandı.