Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Nivusosyal lisans kırma hakkında!

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba, nivusosyal en güncel sürüm function.php ioncube dosyalarını kırdım fakat beyaz ekran açılıyor sebebi nedir ?

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

coderby

Germany
15 Ara 2021
2,096 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba, nivusosyal en güncel sürüm function.php ioncube dosyalarını kırdım fakat beyaz ekran açılıyor sebebi nedir ?
Nivuda ionube sorgulama işlemi mevcut kırdıktan sonra kendi sitenize lisans yazıp daha sonra tekrar ioncube ile şifrelerseniz beyaz ekran ortadan kalkacaktır.

zekican1999

30 Mar 2019
230 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
error_log falan yok mu bir şey demiyor mu?
[07-Sep-2024 16:47:05 UTC] PHP Parse error: Unmatched '}' in /home/httpdxyx1/siteadresi.com/config/requirements.php on line 50
Lisans olduğu için uzak server çekiyor onun için beyaz ekran veriyor artı log atıyor satan yere kurduğun yerle birlikte
anladım.
Nivuda ionube sorgulama işlemi mevcut kırdıktan sonra kendi sitenize lisans yazıp daha sonra tekrar ioncube ile şifrelerseniz beyaz ekran ortadan kalkacaktır.
Onu nasıl yapabilirim?