py ile kod yazdiginiz zaman requirements.txt dosyasinin olmasina dikkat ediniz. hata anladigim kadariyla tkinter kutuphanesinden kaynaklanmaktaydi. Amma su an icin bir cok yazilimcilar Docker paylasmaga daha cok tercih ediyorlar.
düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim benim için değerliler, hata meselesine gelirsek bazen tkinter kütüphanesi python ile yüklü olarak gelmiyor sonradan pip veya apt benzeri bir araç ile yüklenmesi gerek, aynı zamanda programa yeni özelikler ekledim artık program %25 saydam halde geliyor ve alt + kombinasyonu opaklık derecesini arttırırken alt - daha da saydam hale getiriyor, yazı rengini özeleştirme özeliği de eklemeyi düşünüyorum, normalde kullanıcılar zhmete girmesin diye kaynak kodla birlikte derlenmiş kullanıma hazır bir exe dosyası da ekleyecektim ama sebebini bilmiyorum dosya virüstotal de %9 virüsolarak algılanıyor bende kullanıcıların programa olan güvenleri kırılmasın diye hazır exe dosyasını şimdilik eklemiyorum, bunun sebebini bilmiyorum ama bulup düzelteceğim, kod zaten açık kaynak komutta zararlı bir kod yok sanırım zaralı olarak algılanmasının sebebi kullanıcının bastığı tuşu kullanması buda onun keyloger olarak algılanmasına sebep oluyor bu sorunu en kısa zamanda düzeltmeyi düşünüyorum düşüncelerin için sağ ol