Hoşgeldin Misafir

NS değiştirme sonucu cgi-sys sorunu

ofcmedya

ofcmedya

Kendine yaslan.
Kahpe Dünyası
4 Eyl 2024
1,402 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamın aleyküm. Hali hazırda değişmeli olarak kullanmakta olduğum domaini ns sunucularına aktardım. Güncelleme sonrası Wİ-Fİ üzerinden erişim sağlayamıyorum. Bir kaç ağ üzerinden denediğimde sonuç aynı. Sadece VPN aracılığyla erişim mümkün. Alttaki görselde olduğu gibidir.
r95i1n2.png

mawt

4 Mar 2022
2,251 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam sunucunuzdan destek talebi oluşturun DNS yonlendirmenizi yaptıysanız üzerinden zaman geçtiyse dnsler oturduysa destek talebi oluşturun derim

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,496 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
selam dostum Türkiye'de siber güvenlik kurumu usom otomatik engel atıyor, bu nedenle türkiyeden giremiyorsun.
Hocam sunucunuzdan destek talebi oluşturun DNS yonlendirmenizi yaptıysanız üzerinden zaman geçtiyse dnsler oturduysa destek talebi oluşturun derim

Cevap E hiç biri. DNS değişikliği sonrası tam oturmadan girdiğin için sorun yaşıyorsun. Site verilerini silip sonra bilgisayarına DNS flush yaparsan düzelir veya modemi kapayıp aç. Bunların hiç birini yapmasan bile bir süre sonra otomatik düzelecek zaten.

Buraya kadar okuduğunda da anlayacağın üzere sorun sitede değil sende.

ofcmedya

ofcmedya

Kendine yaslan.
Kahpe Dünyası
4 Eyl 2024
1,402 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Cevap E hiç biri. DNS değişikliği sonrası tam oturmadan girdiğin için sorun yaşıyorsun. Site verilerini silip sonra bilgisayarına DNS flush yaparsan düzelir veya modemi kapayıp aç. Bunların hiç birini yapmasan bile bir süre sonra otomatik düzelecek zaten.

Buraya kadar okuduğunda da anlayacağın üzere sorun sitede değil sende.
Bunları zaten yapmıştım fakat problem şu siteye hiçbir şekilde Türkiye'den erişim sağlanmıyor. Bana söylenilen şu: Sunucu tarafında hiçbir sorun bulunmamaktadır. Ama ne hikmetse VPN olmadan erişim sağlanmıyor.

ofcmedya

ofcmedya

Kendine yaslan.
Kahpe Dünyası
4 Eyl 2024
1,402 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Oluşturdum. Önbelliğinizden kaynaklıdır deniliyor ancak hiçbir cihazda veya hiçbir ağda VPN olmadan giriş sağlanmıyor. Şimdi farklı domain adresine yönlendirdim NS adreslerini takır takır açılıyor

coderxrays

23 Ocak 2022
1,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
1 eski hosting Yönlendirme yaptığın sunucudaki hosting hesabın askıya alınmış görünüyor
2 yeni hosting nameserver yönlendirme yaptin diyer hosting aldığın firma da kaldı nameserver ip tam oturmadı 72 saat içinde oturur
3 bende yeni sunucu kurdum ip ler 72 saat tam şekilde oturdu

ofcmedya

ofcmedya

Kendine yaslan.
Kahpe Dünyası
4 Eyl 2024
1,402 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yönlendirme yaptığın sunucudaki hosting hesabın askıya alınmış görünüyor.

Problemin sebebi bu
1 eski hosting Yönlendirme yaptığın sunucudaki hosting hesabın askıya alınmış görünüyor
2 yeni hosting nameserver yönlendirme yaptin diyer hosting aldığın firma da kaldı nameserver ip tam oturmadı 72 saat içinde oturur
3 bende yeni sunucu kurdum ip ler 72 saat tam şekilde oturdu
Suspended diyor sunucu yöneticisi askıya almış o düzeltebilir
Yardımlarınız için sağolun. Sorun hosting kaynaklıymış hesabım askıya alınmış kendileride sonradan farketti nasıl oluyorsa :) Sorun düzeldi.