|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
gmail generator satanlar var r10'dan bakabilirsin.Arkadaşlar, son bir yıldır her hesap telefon onayına geçiyor. Eskiden böyle değildi. Hesabına giriş yapıp Hesap Ekle yapmadan, numara onayına düşmeden temiz hesap açabilen var mı?
Onları da inceledim, sms api bağlantıları var. Aslında toplu bir üretim de gerekmiyor; tekil hesaplar lazım. Numarayı zorunlu mu tutuyorlar bunu merak ettimgmail generator satanlar var r10'dan bakabilirsin.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Arkadaşlar, son bir yıldır her hesap telefon onayına geçiyor. Eskiden böyle değildi. Hesabına giriş yapıp Hesap Ekle yapmadan, numara onayına düşmeden temiz hesap açabilen var mı?
Üreticileri genellikle hintli pakistanlı olunca, geçmişteki facebook follower token gibi kalitesizlikler aklımıza geliyor.Sürekli spam hesap kasıp satıyolar ne kadar zorluk getirseler normaldir
Aktiflik
Seviye
Deneyim
O malum hintli ekmeğimize kan doğradı zatenÜreticileri genellikle hintli pakistanlı olunca, geçmişteki facebook follower token gibi kalitesizlikler aklımıza geliyor.
İnsanlıklarını gösterir gibi yapıp şeytanlık yapmaları ve bunu sakladıklarını zannetmeleri, millet olarak çok canımızı sıkmış olsa da Hintliler de bizdendir, bizim meşreptendir, bizim nesildendir.O malum hintli ekmeğimize kan doğradı zaten
katılıyorum , Tunus da sürekli skip cıkıyordu.Merhaba, VPN üzerinden Tunus'u ayarlayıp o şekilde açabilirsin, herhangi bir güncelleme getirmediyseler 2-3 hafta öncesine kadar bu şekilde açılıyordu, yaşı 18 yaş üstü olmalı birde.