Hoşgeldin Misafir

Numaranız Aranırken Böyle Bir Numara Bulunmamaktadır Hatası Verdirme

Stronger_Cracker

25 Tem 2022
6,406 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi kendi numaranızı birisi sizi aradığında “böyle bir numara yoktur” dicek şimdi nasıl yapacağımıza geçelim.

1.Adım: Olmayan bir numara bulmak.(Yaw olmayan birşeyi nasıl bulucam diye söylenmeyin bulmayı da öğreticem)

Şimdi Turkcell e girin yeni hat al var oraya tıklayan son 4 haneye seçin random sayı girin.

Son 4 haneyi girip “Ara” butonuna tıklıyoruz.

giyland

23 Ocak 2024
90 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi kendi numaranızı birisi sizi aradığında “böyle bir numara yoktur” dicek şimdi nasıl yapacağımıza geçelim.

1.Adım: Olmayan bir numara bulmak.(Yaw olmayan birşeyi nasıl bulucam diye söylenmeyin bulmayı da öğreticem)

Şimdi Turkcell e girin yeni hat al var oraya tıklayan son 4 haneye seçin random sayı girin.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
bakalım

reallyonly

Her an Heryerde.
27 Mar 2024
10 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
yararlı eline sağlık.