Smm panel scriptine ödeme yöntemi eklemem gerekiyor. hindistan panelinden alındığı için yapamıyorum çok karışık. bilgili arkadaşlar yardımcı olmak isterse mutlu olurum. Eklendikten sonra forumda paylaşılacaktır
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Smm panel scriptine ödeme yöntemi eklemem gerekiyor. hindistan panelinden alındığı için yapamıyorum çok karışık. bilgili arkadaşlar yardımcı olmak isterse mutlu olurum.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Hindistan yaptığı hepsi türk lere aittir daha detaylı incelerseniz tabi ödeme yönetmenleri eklenir hiç sorun yokSmm panel scriptine ödeme yöntemi eklemem gerekiyor. hindistan panelinden alındığı için yapamıyorum çok karışık. bilgili arkadaşlar yardımcı olmak isterse mutlu olurum. Eklendikten sonra forumda paylaşılacaktır
Bulamadım gerekli dosyaları güzel bir script ne tür bir yol izlemem gerekiyorHindistan yaptığı hepsi türk lere aittir daha detaylı incelerseniz tabi ödeme yönetmenleri eklenir hiç sorun yok
Hocam forum da O Kadar SMM Panel Scriptler var Hiç Bulamadın mı ...Bulamadım gerekli dosyaları güzel bir script ne tür bir yol izlemem gerekiyor
Her birinin kendine ait sorunu var. Benim elimde de bayağı script var sorunlarını çözüp forumda paylaşıyorum. Maksat güncel ve sorunsuz bir script yüklemek.Hocam forum da O Kadar SMM Panel Scriptler var Hiç Bulamadın mı ...
dm üzerinden iletişim sağladım.shopier ekleyebilirim