Hoşgeldin Misafir

Ölümün Soğuk Yüzü

CipHer

17 Nis 2019
420 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bilgisayarın yeni çıktığı, yani kafelerin en çok olduğu milletin sohbet sayfalarından çıkmadığı dönemlerde bu işten para kazanmanın yönünü araştırırken mirc yazılımı yapmayı öğrendim hayata geçirdim tabi acemi olduğumuzdan para kazanmak bir yana zararda etmiş olduk bir süre sonra kafede otururken bir abla frontpage ile online ödev yapıyordu 1 ayı geçkin uğraştı o yaparken bende bişeler kaptım site nedir domain nedir hosting nedir veritabanı felan derken htmlyi öğrendik ilk adıyla htm o devrin radyolu sohbet hattı www.flatcast.net ten güzel para kazandım radyo sitesi kurar insanlara tema yapar para kazanırdım sonra o devirde bitti bu php işini öğrendik o dönem geldi müşteri potansiyeli edindiğimden bir hevesle yazılım yazıp satıyorduk işte mobil uyumlu web işini öğrendik bu zamana kadar geldik şimdi karaciğer kanseriyle savaşan bir insanım tedavi oluyorum ama yarın ne olacağım bunu garantisi yok her şey boş anlayacağınız ama öğrendiğim bir şey varsa insanlara iyilik yapmaktan vazgeçmeyin paranın değeri yok bir yana olsu opara sadece bir aracı geçenlere taksimde geziyorum ayakkabısı olmaya millet para verince almayan ağlayan gözleri dolu dol olan bir adam gördüm ayakkabısı yok parada almıyor dedim açtır ekmek arası tavuk dönerle ayran aldım gittim yanına elime sarıldı ağladı öyle doldumki kaçmak istedim ağlayacaktım yemeği verdim yanından ayrıldım içim rahat etmedi cebimde 40 50 lira param vardı 20sini götürdüm verdim ben dilenci değilim abi dedi gaziyim dedi oturdum sohbet ettim askerlik yaptığı yer benim memleketimmiş sizin insanlar çok iyi bize iyi baktılar dedi ordan ayrıldım şimdi ne oldu ne halde açmı içimde ukte kaldı içimi sizlere dökmek istedim çok doluydum hepiniz kardeşimsiniz yapıcağınız iyiliğin paradan önemli olduğunu bilmenizi isterim allah hepinizi mıutlu etsin ayağınıza taş değmesin inşallah her gece yatarken ölümün soğuk yüzünü hissediyorum hayat işte bir gün bişe olursa hakkınız varsa helal edin her zaman sizlerle olmaktan mutluluk duyarım 

TheArk

TheArk

Bir kez karanlığa geçtin mi, geri dönüş yoktur.
Türkiye
20 Ocak 2018
1,011 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ustam okurken böyle gözümde canlandırdım, öncelikle bu hayırlı girişimin icin allah yar ve yardımcın olsun.
Yüce allahım acil şifa verir insallah, sizin gibi güzel insanlar hep olmalı abi.. Sıhhat ve Saygı ile..
Mutlu geceler

Gjz0

Gjz0

ᴛᴀᴋᴅɪʀ ᴇᴛᴍᴇꜱᴇʟᴇʀᴅᴇ ᴛᴀᴋʟɪᴛ ᴇᴅᴇᴄᴇᴋʟᴇʀ
2 Ocak 2018
764 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Allah şifa versin kardeşim babamı yeni kurtardık bu hastalıktan umarım tez vakitte şifa bulursun.

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Tıp gelişti dostum artık Allah'ın izniyle herşeyin çaresi var. Allah şifa versin, bizler sadece sanal değil; sanal-reel Turkhacks ailesi olarak her zaman yanındayız.

CipHer

17 Nis 2019
420 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Tıp gelişti dostum artık Allah'ın izniyle herşeyin çaresi var. Allah şifa versin, bizler sadece sanal değil; sanal-reel Turkhacks ailesi olarak her zaman yanındayız.

saol kardeşim alalh razı olsun varlığınız yeterli her zaman bakalım iyi olmaya çalışıcam

EfsaNeTURK

27 Nis 2019
601 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Can Kardeşim Rabbim Tez Zamanda Şafi İsmiyle Şifanı Versin. İnşaallah. Rabbim Gönlün gibi Kaderinide Güzel Eylesin. Bizden Yana Ne Hakkımız Varsa Anayın Aksütü Gibi Helal Olsun. Canını Sıkma Hayat Hep Birşeylerle Uğraşmakla Mücadele Vermekle Geçiyor. Hiçbirimizin 1 dk sonrasına garantimiz yok. Hayatı gönlünce yaşamak önemli. O yüzden nede demişler "Ömür Dediğin Bir Gündür, Oda Bu Gündür" Sevgiyle Kal. Seviliyorsun....

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
EfsaNeTURK' Alıntı:
Can Kardeşim Rabbim Tez Zamanda Şafi İsmiyle Şifanı Versin. İnşaallah. Rabbim Gönlün gibi Kaderinide Güzel Eylesin. Bizden Yana Ne Hakkımız Varsa Anayın Aksütü Gibi Helal Olsun. Canını Sıkma Hayat Hep Birşeylerle Uğraşmakla Mücadele Vermekle Geçiyor. Hiçbirimizin 1 dk sonrasına garantimiz yok. Hayatı gönlünce yaşamak önemli. O yüzden nede demişler "Ömür Dediğin Bir Gündür, Oda Bu Gündür" Sevgiyle Kal. Seviliyorsun....
Hiçbirimizin 5 dakka sonramızın garantisi yok