Hoşgeldin Misafir

OnePlus Nord 6 için geri sayım Geekbench skoru ortaya çıktı

ZahirCoder

ZahirCoder

Moderator
Moderator
25 Ağu 2017
5,229 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
OnePlus ürün yelpazesini genişletmek için çalışmalarına devam ediyor. Çinli marka bu kapsamda çok yakında Nord 6 modelini tanıtacak. Son raporlar akıllı telefonun performans testi sonuçlarını ortaya koyuyor. İşte ayrıntılar!

OnePlus Nord 6 Geekbench skoru ortaya çıktı​

OnePlus Nord 6, CPH2795 model numarasıyla Geekbench veri tabanında göründü. Akıllı telefon yapılan tek çekirdekli testlerden 2019 ve çok çekirdekli testlerden ise 6503 puan almayı başardı. Bununla birlikte bazı özellikleri dolaylı yoldan da olsa belli oldu.

oneplus-6.webp

Geekbench verilerine göre üründe Qualcomm Snapdragon 8s Gen 4 işlemcisi kullanılacak. Yonga setinde bir çekirdek 3,21 GHz hızında çalışırken, üç çekirdek 3,01 GHz frekansına sahip. Aynı zamanda iki çekirdek 2,60 GHz hızında görev yaparken, kalan iki çekirdek ise 2,02 GHz seviyesinde çalışıyor. Grafik birimi olarak Adreno 825 yer alıyor.

Test edilen prototipte 12 GB RAM mevcut. Ancak yine de tanıtım sırasında daha farklı bellek opsiyonlarının sunulma ihtimalini akıllardan çıkarmamak gerekli. Öte yandan kutudan çıkar çıkmaz Android 16 işletim sistemini çalıştıracak.

Aynı model numarası daha önce Hindistan BIS sertifikasında ve GCF ile TÜV listelerinde de ortaya çıkmıştı. Bu belgelerde cihazın 80W kablolu hızlı şarj desteğine sahip olduğu bilgisi yer alıyordu.

OnePlus Nord 6 için resmi tanıtım tarihi henüz açıklanmadı. Şirket tarafından modelle ilgili herhangi bir resmi duyuru yapılmadı. Ancak son dönemde sızıntıların artması nedeniyle kullanıcıların çok fazla beklemek zorunda kalmayacağını söyleyebiliriz.