Hoşgeldin Misafir

Önizleme Programı

Dark-Wise

Dark-Wise

Özgür Filistin 🌹Özgür Doğu Türkistan
"Karanlıkta Yolunu Aydınlatan Bir Hilal Vardır"
12 Şub 2022
1,179 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kısaca şöyle tarif edeyim size photoshop açmadan psd eps ai gibi dosyaları tıkla ile önizleme yapabilirsiniz

Windows cihazlarda aynı adı taşıyan Mac özelliğini kullanmanıza olanak tanıyan bir uygulamadır. Hiç kullanmamış olanlar için bu özellik, seçtiğiniz herhangi bir dosyanın içeriğini açmanıza gerek kalmadan hızlı bir şekilde görüntülemenizi sağlar. Metin veya PDF belgelerini, fotoğrafları, videoları, sıkıştırılmış dosyaları ve çok daha fazlasını açabilirsiniz.

Program kendim kullanıyorum tafsiye ediyorum (grafik tasarımcıların kullandığı program)

çalışma şekli çok basittir. Program arka planda çalıştığında, sadece boşluk çubuğuna dokunmak, seçilen dosyanın tüm içeriğini gösteren bir açılır pencerenin görünmesine neden olur. .exe dosyası ise boyutunu ve son değişiklik tarihini görebilir, video ise oynatıcı açmaya gerek kalmadan hemen izlemeye başlayabilirsiniz.

Desteklediği Fortmatlar
desteklediği formatların tam listesi çok geniştir: psd.ai. eps. png, .apng, .jpg, .bmp, .gif, ..zip, .rar, .tar.gz, .7z, .mp4, .mkv, . m2ts, .ogg, .mp3, .m4a, .htm, .html, .pdf, .csv, .eml, .msg, .md, .markdown, tüm metin biçimleri ve hatta eklentiler yüklerseniz bazı ek formatlar. Kısaca, PC'nizdeki hemen hemen her dosyanın bir önizlemesini görebilirsiniz.

Kullanımı: (dosya üstüne gel space bas)

⚜️İndir ⚜️

thefire98

25 Mar 2022
33 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Let me describe it briefly, you can preview files such as psd eps ai without opening photoshop with a click.

It is an application that allows you to use the Mac feature of the same name on Windows devices. For those who have never used it, this feature allows you to quickly view the contents of any file you choose without having to open it. You can open text or PDF documents, photos, videos, compressed files and much more.

I use the program myself and recommend it (the program used by graphic designers)

The way it works is very simple. When the program is running in the background, simply tapping the space bar will cause a pop-up window to appear showing all the contents of the selected file. If it's an .exe file, you can see its size and last modification date, and if it's a video, you can start watching it right away without having to open the player.

Supported Formats
The full list of formats it supports is extensive: psd.ai. eps. png, .apng, .jpg, .bmp, .gif, ..zip, .rar, .tar.gz, .7z, .mp4, .mkv, . m2ts, .ogg, .mp3, .m4a, .htm, .html, .pdf, .csv, .eml, .msg, .md, .markdown, all text formats and even some additional formats if you install plugins. In short, you can see a preview of almost every file on your PC.

Usage: (Hover over file, press space)

⚜️ Download ⚜️

*** Hidden text: cannot be quoted. ***

first one thanks

gnrmstf

23 Şub 2019
585 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kısaca şöyle tarif edeyim size photoshop açmadan psd eps ai gibi dosyaları tıkla ile önizleme yapabilirsiniz

Windows cihazlarda aynı adı taşıyan Mac özelliğini kullanmanıza olanak tanıyan bir uygulamadır. Hiç kullanmamış olanlar için bu özellik, seçtiğiniz herhangi bir dosyanın içeriğini açmanıza gerek kalmadan hızlı bir şekilde görüntülemenizi sağlar. Metin veya PDF belgelerini, fotoğrafları, videoları, sıkıştırılmış dosyaları ve çok daha fazlasını açabilirsiniz.

Program kendim kullanıyorum tafsiye ediyorum (grafik tasarımcıların kullandığı program)

çalışma şekli çok basittir. Program arka planda çalıştığında, sadece boşluk çubuğuna dokunmak, seçilen dosyanın tüm içeriğini gösteren bir açılır pencerenin görünmesine neden olur. .exe dosyası ise boyutunu ve son değişiklik tarihini görebilir, video ise oynatıcı açmaya gerek kalmadan hemen izlemeye başlayabilirsiniz.

Desteklediği Fortmatlar
desteklediği formatların tam listesi çok geniştir: psd.ai. eps. png, .apng, .jpg, .bmp, .gif, ..zip, .rar, .tar.gz, .7z, .mp4, .mkv, . m2ts, .ogg, .mp3, .m4a, .htm, .html, .pdf, .csv, .eml, .msg, .md, .markdown, tüm metin biçimleri ve hatta eklentiler yüklerseniz bazı ek formatlar. Kısaca, PC'nizdeki hemen hemen her dosyanın bir önizlemesini görebilirsiniz.

⚜️İndir ⚜️

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Çok teşekkürler

eylulxmercan

22 Eyl 2023
175 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Desteklediği Fortmatlar

⚜️İndir ⚜️

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

TEŞEKKÜRLER :)

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Önizleme programını kullanarak içerikleri detaylıca görebilirsiniz. Basit ve hızlı erişim için uygun olan, güvenilir ve güncel versiyonları tercih edin.