Hoşgeldin Misafir

online apk oyunlarda hile yapılabilirmi?

Ottoman

17 Ara 2017
649 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamun aleyküm öncelikle. Çok rastlıyorum ama araştırmalarım bir türlü sonuç vermiyor. Onine apk oyunlarda örn; oynadığım oyun guns of glory. Bu oyunda ve bu tarz oyunlarda kaynak altın vs hile yapanlara rastlıyorum ama nasıl yaptıklarına dair bir fikir elde edemedim Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

PiratesX

9 Ara 2017
360 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
öncelikle bazıları luckypatcher ve freedom tarfından açıktan yediğinden dolayı ister istemez kazanıyor lakin bazıları ise sağlam nette buldukları cc yani kredi kartı sayesind alıyor ve ban yemiyorlar çünkü hemen iptale tıklarsanız ban yemezsiniz ve aldıklarınız sizde kalıyor

PiratesX

9 Ara 2017
360 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
yani freedomdan bahsediyonuz dediğim gibi çalışan sağlam bir kerdi kartı olayı çözer piyasada 25-30 gibi miktarlarda satan çok yer var size bağlı yinede

rankings

20 Eki 2017
270 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
lucky patcher rootlu kullandınmı bazen işe yarar şansa baglı onun dışında online olmayan oyunlarda hile kolay online
olanlar servera baglı oldugu için anlık takip ediliyor hile yapılması zor benim bildigim bir kaç program var ama para hilesi filan yapmıyor sadece hız xp boots gibi hileler oluyor,
Xmodgames adlı uygulama bazı online oyunların hilesi filan mevcut