Majerin_Terliği
- 12 Ağu 2022
- 827 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
eline sağlık
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Eline SağlıkScriptin Kurulu Olduğu Bir demosu Yada Ekran görüntüsünü bulamadım malesef Fakat Zamanında Bir Gazetenin E-Gazete Bölümüne Kurmuştum Kullanılışı Gayet Basit Olan Script Yarı Flash Yarı Php Olmasından Dolayı ve Boyutunun Baya Küçük Olması Bakımından Sunucuyu yada Host u Yormayışı Kullanışlı Hale Getiriyor Dosya İçinde Kullanma Videosu Bulunmaktadır
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Tesekkurler bakalimmmScriptin Kurulu Olduğu Bir demosu Yada Ekran görüntüsünü bulamadım malesef Fakat Zamanında Bir Gazetenin E-Gazete Bölümüne Kurmuştum Kullanılışı Gayet Basit Olan Script Yarı Flash Yarı Php Olmasından Dolayı ve Boyutunun Baya Küçük Olması Bakımından Sunucuyu yada Host u Yormayışı Kullanışlı Hale Getiriyor Dosya İçinde Kullanma Videosu Bulunmaktadır
baklaım nasıl olacak emeğine sağlıkScriptin Kurulu Olduğu Bir demosu Yada Ekran görüntüsünü bulamadım malesef Fakat Zamanında Bir Gazetenin E-Gazete Bölümüne Kurmuştum Kullanılışı Gayet Basit Olan Script Yarı Flash Yarı Php Olmasından Dolayı ve Boyutunun Baya Küçük Olması Bakımından Sunucuyu yada Host u Yormayışı Kullanışlı Hale Getiriyor Dosya İçinde Kullanma Videosu Bulunmaktadır
Aktiflik
Seviye
Deneyim
bakalımScriptin Kurulu Olduğu Bir demosu Yada Ekran görüntüsünü bulamadım malesef Fakat Zamanında Bir Gazetenin E-Gazete Bölümüne Kurmuştum Kullanılışı Gayet Basit Olan Script Yarı Flash Yarı Php Olmasından Dolayı ve Boyutunun Baya Küçük Olması Bakımından Sunucuyu yada Host u Yormayışı Kullanışlı Hale Getiriyor Dosya İçinde Kullanma Videosu Bulunmaktadır
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim