Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Opencart 3.x e-Avm Tema Full Paket kurulumu yapamıyorum

stajeriz

29 Eyl 2022
80 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Opencart AVM temasını kurmaya çalıştım. Eskiden, resmi siteden ilgili sürümü kuruyordum, ve sonra bir yerden tema dosyası bulduğumda onu ana dizine atıyordum hepsi bu kadardı.
Ama sizin paylaşıtğınız dosya içinde database falan var. Şimdi benHostingimde publichtml dosyasını boşaltıp sizin dosyaları atıyorum. config ve admindeki config içine yeni oluşturduğum veritabanı bilgilerini giriyorum.
Sonra yine sitenizden indirdiğim tema dosyaları ana dizinindeki sql'li oluşturduğum veri tabanına içe aktar yapıyorum.

Bundan başka yapacağım bir şey var mı? Bu haliyle site çalışmıyor.

Yani install vs. bir şeyler çalıştırmam gerekmiyor mu? İnstallcxcx klasörü içinde iki tane daha veri tabanı var onları nerde kullanacağım? installcxcx klasörü neden var?

Kısacası tema dosyasını (Opencart 3.x e-Avm Tema Full Paket) indirdikten sonra hangi adımları yapmam lazım. Eski bir mesajda dosyası ana dizine atın tamam denmiş ama alakası yok.
Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Opencart AVM temasını kurmaya çalıştım. Eskiden, resmi siteden ilgili sürümü kuruyordum, ve sonra bir yerden tema dosyası bulduğumda onu ana dizine atıyordum hepsi bu kadardı.
Ama sizin paylaşıtğınız dosya içinde database falan var. Şimdi benHostingimde publichtml dosyasını boşaltıp sizin dosyaları atıyorum. config ve admindeki config içine yeni oluşturduğum veritabanı bilgilerini giriyorum.
Sonra yine sitenizden indirdiğim tema dosyaları ana dizinindeki sql'li oluşturduğum veri tabanına içe aktar yapıyorum.

Yani install vs. bir şeyler çalıştırmam gerekmiyor mu? İnstallcxcx klasörü içinde iki tane daha veri tabanı var onları nerde kullanacağım? installcxcx klasörü neden var?

Kısacası tema dosyasını (Opencart 3.x e-Avm Tema Full Paket) indirdikten sonra hangi adımları yapmam lazım. Eski bir mesajda dosyası ana dizine atın tamam denmiş ama alakası yok.

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

arizone

12 Ara 2019
496 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

özelden ulaş bakayım kurayım