|
Eyvallah bromTeşekkürler
Aktiflik
Seviye
Deneyim
hocam journal menüsünden import export aracı aracılığıyla atmanız gerekmektedir.Tekrardan Merhaba varolan sql boş journal 3 üzerine attım index baktığımda sadace siyah bir ekran. sonrasında tema detaylarında ne bir menu ne bir modül hic birşekilde gelmemiş durumda acaba benmi yanlış kurulum yaptım. yardımcı olurmusunuz ?
teşekkürlerSlm arkadaşlar, uzun süre opencartla oyun siteleri, giyim elektronik v.b birçok site yaptım bu sebeple piyasada bulunan yada bulunmayan birçok eklenti ve temalara sahibim bunlarıda sizinle hergün paylaşmaya çalışacağım. bugünkü temamız piyasada birçoğunuzun denk geldiği korkusuz games adlı kişinin yaptığı tema. opencart ve journal temanın düzenlemesiyle oluşmuş bu siteyi korkusuz gamesten ücretle alınmış olup egosunu düşürme sebebiyle ilk sizinle paylaşmak istedim.
Öncelikle tema için gerekenler (Birçoğunuz zaten opencart ve journalı bildiği için sorun çıkmayacaktır. Ama yapamayanlar bana ulaşırsa seve seve yardımcı olacağım. bu formu hep birlikte daha da yükseğe çıkaralım.)
1. aşama opencart 3.0.3.6 versiyonu indirin ve kurun.
2. aşama journal 3 ü indirip kurunuz. (bunuda en kısa zamanda paylaşacağım ama şuan piyasada ufak bir araştırmayla bulabilirsiniz.)
3.journal kurulduktan sonra bu verdiğim dosyayı journalın import-export bölümünden import ediniz. (kurulum bukadar)
yakında paylaşacağım içerikler
1. otomatik key sistemi
2. çiceksepeti opencart teması v.b temaların olduğu büyük bir arşiv.
3. süpriz birçok önemli eklentiler.
korkusuzgames oyun sitesi demosu
google drive linki
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
şimdiden herkese iyi kullanmalar.
Not: yapamayanlara seve seve yardımcı olurum.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
paylasim icin tesekkürlerSlm arkadaşlar, uzun süre opencartla oyun siteleri, giyim elektronik v.b birçok site yaptım bu sebeple piyasada bulunan yada bulunmayan birçok eklenti ve temalara sahibim bunlarıda sizinle hergün paylaşmaya çalışacağım. bugünkü temamız piyasada birçoğunuzun denk geldiği korkusuz games adlı kişinin yaptığı tema. opencart ve journal temanın düzenlemesiyle oluşmuş bu siteyi korkusuz gamesten ücretle alınmış olup egosunu düşürme sebebiyle ilk sizinle paylaşmak istedim.
Öncelikle tema için gerekenler (Birçoğunuz zaten opencart ve journalı bildiği için sorun çıkmayacaktır. Ama yapamayanlar bana ulaşırsa seve seve yardımcı olacağım. bu formu hep birlikte daha da yükseğe çıkaralım.)
1. aşama opencart 3.0.3.6 versiyonu indirin ve kurun.
2. aşama journal 3 ü indirip kurunuz. (bunuda en kısa zamanda paylaşacağım ama şuan piyasada ufak bir araştırmayla bulabilirsiniz.)
3.journal kurulduktan sonra bu verdiğim dosyayı journalın import-export bölümünden import ediniz. (kurulum bukadar)
yakında paylaşacağım içerikler
1. otomatik key sistemi
2. çiceksepeti opencart teması v.b temaların olduğu büyük bir arşiv.
3. süpriz birçok önemli eklentiler.
korkusuzgames oyun sitesi demosu
google drive linki
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
şimdiden herkese iyi kullanmalar.
Not: yapamayanlara seve seve yardımcı olurum.
Aktiflik
Seviye
Deneyim