Hoşgeldin Misafir

Opencart menü türkçeleştirme

Buse

7 Eki 2023
25 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar
Çok güzel bir opencart tema buldum. Türkçeleştirmeye çalıştım. Yarısı Türkçe oldu yarısı olmadı.
Bunun yazıldığı dosyalar nerede bilgisi olan varsa rica edebilir miyim *
Teşekkür ederim.

esintii

istanbul beylikdüzü
23 Mar 2021
168 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhaba,
Catalog > Language kalsörünün içerisindeki dosyalarda istediğiniz dilde değişikilk yapmanız gerekmektedir.
Ayrıca Catalog > View > Theme > Temanız içerisinde de dil dosyaları olabilir.
Siz eğer opencart dil dosyasını Dosya yöneticisinden yüklediyseniz ve Admin panelden de Türkçe'yi eklediyseniz temanın özel modüllerdeki alanı dışında kalan yerleri Türkçe olur.

Buse

7 Eki 2023
25 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhaba,
Catalog > Language kalsörünün içerisindeki dosyalarda istediğiniz dilde değişikilk yapmanız gerekmektedir.
Ayrıca Catalog > View > Theme > Temanız içerisinde de dil dosyaları olabilir.
Siz eğer opencart dil dosyasını Dosya yöneticisinden yüklediyseniz ve Admin panelden de Türkçe'yi eklediyseniz temanın özel modüllerdeki alanı dışında kalan yerleri Türkçe olur.
Merhaba
Yanıtınız için teşekkür ederim.
Sorun da bu zaten. Türkçeye çeviremediğim yerler hangi dosyada bulunur ?

esintii

istanbul beylikdüzü
23 Mar 2021
168 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba
Yanıtınız için teşekkür ederim.
Sorun da bu zaten. Türkçeye çeviremediğim yerler hangi dosyada bulunur ?
merhaba,
eklentiler > eklentiler > modüller içerisinde tema isminizle aynı genel ayarların olduğu bir modül vardır. orada da translate sekmesi olması gerekiyor. o alandan da yapabilirsiniz. eğer o alanda yoksa temanın dosyalarından yapmak gerekiyor. Temanızın adını paylaşırsanız inceleyip dönerim size.

Buse

7 Eki 2023
25 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhaba,
eklentiler > eklentiler > modüller içerisinde tema isminizle aynı genel ayarların olduğu bir modül vardır. orada da translate sekmesi olması gerekiyor. o alandan da yapabilirsiniz. eğer o alanda yoksa temanın dosyalarından yapmak gerekiyor. Temanızın adını paylaşırsanız inceleyip dönerim size.
e-market 1.3.5 versiyon

esintii

istanbul beylikdüzü
23 Mar 2021
168 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba, temanın modülerini Türkçe'ye çevirdim. Aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz. Sonra sitenizin ana dizinine yükleyiniz. Çeviriyi ChatCPT ile yaptım. beğenmediğiniz alanları php dosyalarının içerisinden; tırnak içerisindeki alanları istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Buse

7 Eki 2023
25 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba, temanın modülerini Türkçe'ye çevirdim. Aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz. Sonra sitenizin ana dizinine yükleyiniz. Çeviriyi ChatCPT ile yaptım. beğenmediğiniz alanları php dosyalarının içerisinden; tırnak içerisindeki alanları istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Teşekkürler. Bakayım. 🤗