Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Opencart veya Script Kurulumundan Anlayan Var mı?

atakan33

27 Haz 2024
117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Opencartta beğendiğim bir journal teması var ama journali kuramıyorum forumda warez linki var ama kuramıyorum
veyahut script kurulumundan anlayan varsa bir tane epin scripti kurdurmak istiyorum uygun ücreti mukabilinde

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Opencartta beğendiğim bir journal teması var ama journali kuramıyorum forumda warez linki var ama kuramıyorum
veyahut script kurulumundan anlayan varsa bir tane epin scripti kurdurmak istiyorum uygun ücreti mukabilinde

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

imerkezi

13 Eyl 2023
148 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Opencart'a tema mı kuracaksın yoksa sıfırdan opencart ile birlikte mi tema kurulacak kardeşim

Yilmaaz

Yilmaaz

DOLANDIRICI
3 Tem 2019
904 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hocam basit anlatmak gerikerse opencard çok kapsamlı bir scripttir bunun yerine php yazılımlara geçmene bilgi seviyene göre daha çok tavsiye ederim ama anlatmam gerekirse

public_html dosyaları at 1 adet veri tabanı oluştur ama dikkat et burada önemli olan cpanel kullanıcı adının yolu ve url adresleri sql dosyasını up etmeden önce bu 2 alana dikkat et txt olarak açarak ctrl + h yaparak bunları bul ve değiştir çünkü opencard yapısında bunları değiştiricez config.php açıyoruz örnek bir alan "/home/dedicated/public_html/image/" home dedicated yani anladım ki tüm sistemin yapısı dedicated daha önce kullanan arkadaşın user name olduğunu anlıyorum tüm dedicated kısmını kendi cpanel uzantıma kullanıcı adıma göre değiştiriyorum vt bilgilerini girip kaydediyorum domain url değiştirmeyi unutmayın daha sonra indirdiğim dosyanın içinden htaccess içerisindeki php sürümünü öğrenip değiştiriyorum örnek vererek ilerliyorum admin dosyalarını buluyorum misal propanel config.php dosyasını açarak hem site url adresini hemde cpanel kullanıcı adlarini değiştiriyorum verdiğim örnekteki gibi daha sonra kaydediyorum

not: tüm sistem daha önce kullanan arkadaşın bilgilerini değiştirmekten ibaret 2 husus önemli cpanel home kullanıcı adı ve site url 3 adet yerde kontrol edin bunları sql dosyası ana sayfa config.php ve admin config.php hayırlı olsun iyi forumlar