Hoşgeldin Misafir

Orjinal 2021 - Web-ofis Teması Satılık PHP - Full Açık Kaynak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

QDown

20 Kas 2020
148 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
1501253403.png
3931403139.png
124932166.png

FİYAT - Full Açık Kaynak : 600 TL
Ufakta olsa indirim vardır , takas veya 50-100 TL verirmisin diyenler lütfen pm atmasın.

DEMO : https://dijitalyazilim.cf/

CİDDİ ALICILARA Admin Panel verilecektir..
NOT : script opencart değildir full php admin panelli yazılımdır.

İLETİŞİM FORUM ÜZERİ Ö.M

QDown

20 Kas 2020
148 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Majer' Alıntı:
izolite33' Alıntı:
Majer' Alıntı:
??Başka forumda benim konumdan almış birde :d

Olabilir bro wmayacından aldım konu tasarımını doğrudur :)

Konu tasarımı ve yazılımda bana ait başka bi foruma özel açıldı @nasyonel gerekeni yaparsınız.

Başka forumdan konu tasarım aldım diye gerekenmi yapılacak :)
Burası war-ez formu herkesin sattığı burda başkalarına ait o yüzden kirlilik yapma birader
@Nasyonel hocam arkadaşın kirletmesini engellermisiniz size zahmet.Senin sattığın sayim scriptleri sanki sana ait yorum atma derdin varsa ö.m den yaz şimdi az ötede oyna lütfen.

Majer

1 Nis 2021
862 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
izolite33' Alıntı:
Majer' Alıntı:
izolite33' Alıntı:
Majer' Alıntı:

Konu tasarımı ve yazılımda bana ait başka bi foruma özel açıldı @nasyonel gerekeni yaparsınız.

Burası war-ez formu herkesin sattığı burda başkalarına ait o yüzden kirlilik yapma birader
@Nasyonel hocam arkadaşın kirletmesini engellermisiniz size zahmet.Senin sattığın sayim scriptleri sanki sana ait yorum atma derdin varsa ö.m den yaz şimdi az ötede oyna lütfen.
yemin ederim komik çocuksun @CrackRoot az çok bilir kime ait olduğunu senle tartışmayacağım dengim bile değilsin doğrusu gerekli kişiler ilgilenecektir daha masum ayağına yatıyor :D

QDown

20 Kas 2020
148 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Majer' Alıntı:
izolite33' Alıntı:
Majer' Alıntı:
izolite33' Alıntı:
Majer' Alıntı:

yemin ederim komik çocuksun @CrackRoot az çok bilir kime ait olduğunu senle tartışmayacağım dengim bile değilsin doğrusu gerekli kişiler ilgilenecektir daha masum ayağına yatıyor :D

Uzatma güzel kardeşim burası wa-rez formu isteyen istediğini satar senin başkalarının scriptlerini sattığın gibi konu kirletme.Gerekli kişiler ne ile ilgilenecek konu açtım diyemi şimdi daha fazla yazma.

Majer

1 Nis 2021
862 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
@Majer senmi yazdın scripti sen yazdıysan dahi warez forum burası dimi

ee warez formuysa bende bi üyesiyim uzun zamandır böyle bi zihniyetle mi geliştiricekseniz forumu? ki bu şahıs daha öncedende işime engel olmaya çalışan biri yeni uyandın diye varsayıyorum. evet ben yazdım opencart alt yapısı mevcuttu phpye çevrildi

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Majer' Alıntı:
kime ne anlatıyorum ayrılan zamana yazık  @DeepiMpaCt adminlerini ve forumun kurallarını detaylı bi şekilde değiştirmen gerektiğini düşünüyorum en azından forumun geleceği için.

Sadece kendi açından değil karşındaki ve genel açıdan bakıp öneriler sunarsan değerlendirirler şimdi bu senin diye silersek yarın bi başka üyede bu benim silinn diycek o zaman ne yapıcaz ne yapmalıyız kardeşim açıklarmısın

QDown

20 Kas 2020
148 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Majer' Alıntı:
kime ne anlatıyorum ayrılan zamana yazık  @DeepiMpaCt adminlerini ve forumun kurallarını detaylı bi şekilde değiştirmen gerektiğini düşünüyorum en azından forumun geleceği için.

Sen herkesinkini satarken sorun yok sana dokunulunca zorunamı gidiyor.
Ve git mesajlaşmanı özelden yap her konulara maydonoz oluyorsun git tartışmanı ö.m den yap kardeş tek ben satıcam kimse satmıcak her temayı diye düşünmenden kurtul.
Ve şu konular üzerinde tartışma yaratıp huzur bozmayı bırak işimiz gücümüz yok coluk cocukla uğraşıyoruz.

Majer

1 Nis 2021
862 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
Majer' Alıntı:

Sadece kendi açından değil karşındaki ve genel açıdan bakıp öneriler sunarsan değerlendirirler şimdi bu senin diye silersek yarın bi başka üyede bu benim silinn diycek o zaman ne yapıcaz ne yapmalıyız kardeşim açıklarmısın

Zamanında foruma emek verdim, sadece kendi açımdan düşünsem benim forumum değil onca yazılım paylaşayım ::)başka bir üye gelip silin derse onada foruma verdiği emeğe göre yargılarsın çözüm basit sadece benim diyorsunuz bence bu yorumları en az 10 kişi görüyor ve hepsinin görüşleri aynı emin olabilirsn :)

izolite33' Alıntı:
Majer' Alıntı:

Ve git mesajlaşmanı özelden yap her konulara maydonoz oluyorsun git tartışmanı ö.m den yap kardeş tek ben satıcam kimse satmıcak her temayı diye düşünmenden kurtul.
Ve şu konular üzerinde tartışma yaratıp huzur bozmayı bırak işimiz gücümüz yok coluk cocukla uğraşıyoruz.

şu konular üzerinde tartışma yaratıp huzur bozmayı bırak işimiz gücümüz yok coluk cocukla uğraşıyoruz.
İnan gülmemek çok zor bu yoruma karşı ben foruma özel açtım diyorum sen kimsin ki gelip burda açıyorsun burda açmak istesem açmayı biliyorum güzel beyinli kardeşim

QDown

20 Kas 2020
148 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Majer' Alıntı:
NasyoneL' Alıntı:
Majer' Alıntı:

Zamanında foruma emek verdim, sadece kendi açımdan düşünsem benim forumum değil onca yazılım paylaşayım ::)başka bir üye gelip silin derse onada foruma verdiği emeğe göre yargılarsın çözüm basit sadece benim diyorsunuz bence bu yorumları en az 10 kişi görüyor ve hepsinin görüşleri aynı emin olabilirsn :)

izolite33' Alıntı:
Majer' Alıntı:

şu konular üzerinde tartışma yaratıp huzur bozmayı bırak işimiz gücümüz yok coluk cocukla uğraşıyoruz.
İnan gülmemek çok zor bu yoruma karşı ben foruma özel açtım diyorum sen kimsin ki gelip burda açıyorsun burda açmak istesem açmayı biliyorum güzel beyinli kardeşim

Yaw sen git başka forumun yalakalığını yok hadi kardeşim orda açıyorsun hemnde ücretli dahi değil forum parası ile gelip buraya emek verdiysen ilk burda açıcaktın o zaman seni banladılar diye burayı gözden çıkardın başka forumda ağlayıp sızlayıp buraya gelme işine gelmeyince ben emek verdim diye de savunma yapma konumdan şimdi sessizce çık git.
Şuanki takıldığın foruma git biz senin gibi paralı forumlara üye olup dilenmiyoruz hadi var git yoluna sen aç bi tarafına gül 21 yaşında 2000 'li çocuk gelmiş ahkam kesiyor ya istediğim yerde satar istersende beleş dağıtırım sana mı sorcam ths de yapmasam bile blog açar yine dağıtırım sen mi engel olcan asıl ben gülüyorum sana :)

Majer

1 Nis 2021
862 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
izolite33' Alıntı:
Majer' Alıntı:
NasyoneL' Alıntı:
Majer' Alıntı:

izolite33' Alıntı:
Majer' Alıntı:

Yaw sen git başka forumun yalakalığını yok hadi kardeşim orda açıyorsun hemnde ücretli dahi değil forum parası ile gelip buraya emek verdiysen ilk burda açıcaktın o zaman seni banladılar diye burayı gözden çıkardın başka forumda ağlayıp sızlayıp buraya gelme işine gelmeyince ben emek verdim diye de savunma yapma konumdan şimdi sessizce çık git.
Şuanki takıldığın foruma git biz senin gibi paralı forumlara üye olup dilenmiyoruz hadi var git yoluna sen aç bi tarafına gül 21 yaşında 2000 'li çocuk gelmiş ahkam kesiyor ya istediğim yerde satar istersende beleş dağıtırım sana mı sorcam ths de yapmasam bile blog açar yine dağıtırım sen mi engel olcan asıl ben gülüyorum sana :)

Beleş Dağıtmazsan 0r*spu çocuğusun BEN BU FORUMA ATMAK İSTEMİYORUM DİYORUM hala gelmiş ilk sen açsaydın diyor ulan gavatar madem büyük birisin olgun davran ilerde fonksiyonlar dağılınca döner g0tünüze bakarsınız ::) forumda yalakalık yapmıyorum hak ettiğim değeri alıyorum burda 1 2 çoluk çocuğun lafına uyup durduk yere ban yemiyorum senin yaşantının 3 4 katı kadar diskim var yani al o yazılımı neyse kişisel değerlerine yazık daha fazla uzatmaya gerek yok :)

Majer

1 Nis 2021
862 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Akıncı' Alıntı:
@Majer buraya üye olan sizin foruma üye olamıyor mu beni neden banladınız zihniyetten bahsediyorsunuz kafanıza göre insanları banliyorsunuz

kurunun yanında yaşta yanıyor yönetimin istediğini yap açsınlar banını.

Akıncı' Alıntı:
:) yemin edrim çocuk gibisin kendimi saklamadim ilk açtığım konuya bak sizin forumda

sana diyen olmadı dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...