NasyoneL' Alıntı:
Majer' Alıntı:
kime ne anlatıyorum ayrılan zamana yazık
@DeepiMpaCt adminlerini ve forumun kurallarını detaylı bi şekilde değiştirmen gerektiğini düşünüyorum en azından forumun geleceği için.
Sadece kendi açından değil karşındaki ve genel açıdan bakıp öneriler sunarsan değerlendirirler şimdi bu senin diye silersek yarın bi başka üyede bu benim silinn diycek o zaman ne yapıcaz ne yapmalıyız kardeşim açıklarmısın
Zamanında foruma emek verdim, sadece kendi açımdan düşünsem benim forumum değil onca yazılım paylaşayım :

başka bir üye gelip silin derse onada foruma verdiği emeğe göre yargılarsın çözüm basit sadece benim diyorsunuz bence bu yorumları en az 10 kişi görüyor ve hepsinin görüşleri aynı emin olabilirsn
izolite33' Alıntı:
Majer' Alıntı:
kime ne anlatıyorum ayrılan zamana yazık
@DeepiMpaCt adminlerini ve forumun kurallarını detaylı bi şekilde değiştirmen gerektiğini düşünüyorum en azından forumun geleceği için.
Sen herkesinkini satarken sorun yok sana dokunulunca zorunamı gidiyor.
Ve git mesajlaşmanı özelden yap her konulara maydonoz oluyorsun git tartışmanı ö.m den yap kardeş tek ben satıcam kimse satmıcak her temayı diye düşünmenden kurtul.
Ve şu konular üzerinde tartışma yaratıp huzur bozmayı bırak işimiz gücümüz yok coluk cocukla uğraşıyoruz.
şu konular üzerinde tartışma yaratıp huzur bozmayı bırak işimiz gücümüz yok coluk cocukla uğraşıyoruz.
İnan gülmemek çok zor bu yoruma karşı ben foruma özel açtım diyorum sen kimsin ki gelip burda açıyorsun burda açmak istesem açmayı biliyorum güzel beyinli kardeşim