Hoşgeldin Misafir

Script İstek Otel PHP Script İstek

stalker

7 Nis 2020
678 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba degerli arkadaşlarım bir adet otel scriptine ihtiyacim var forum üzerinden 1 tane buldum fakat kurulumu herşeyi yapıyorum admin panelinden fotoğraflı bir oda eklemeye çalıştığım da sayfa yüklenmedi hatası alıyorum sorun üzerinde yardımcı olucak veya yeni bir Scripti paylaşicak bir arkadaş varsa paylaşım sağlarsa sevinirim
Hata aldığım Script

Andjovker

Turkiye
1 Mar 2020
1,131 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba degerli arkadaşlarım bir adet otel scriptine ihtiyacim var forum üzerinden 1 tane buldum fakat kurulumu herşeyi yapıyorum admin panelinden fotoğraflı bir oda eklemeye çalıştığım da sayfa yüklenmedi hatası alıyorum sorun üzerinde yardımcı olucak veya yeni bir Scripti paylaşicak bir arkadaş varsa paylaşım sağlarsa sevinirim
Hata aldığım Script
tesekurler

KlasPlas

İstanbul
11 Eki 2023
2,551 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hata aldığım Script
selamlar test ettim ben dediğiniz yerlerde oda ekleme resim ekleme slayt vs yapılıyor isterseniz dm iletin beraber bakalım