Hoşgeldin Misafir

Özel Scriptler Buyrun Bakin! 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orcumm

13 Nis 2021
11 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
:) Akura senin yaşin kaç acaba merak ediyorum :D neyse yazılımlar bende hepsi kendim cektim bizzat senin gucun yetiyorsa haydi çek :)

parayi veren alir en saglamini

senin agirina gitmiş belli olmayinca tabi bak güzel insan yaşinida bilmiyorum senin bu işler öyle küfürle yürümez varsa elinde sunarsin demo isteyip admin isteyip bakim ayaklari yapip bende shell atarim cekerim fikrine kapilma hemen :) varsa cesaretin gider cekersin resmi sitelerinden

Akura

19 Şub 2019
362 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
orcumm' Alıntı:
:) Akura senin yaşin kaç acaba merak ediyorum :D neyse yazılımlar bende hepsi kendim cektim bizzat senin gucun yetiyorsa haydi çek :)

parayi veren alir en saglamini

Ben zaten paylaşıyorum forumda, paylaştım da. Onları görebilecek çapın olmadığı için konulara erişemiyorsun. Bazı aktif üyelere de özelden linklerini atıyorum.

Seni uyarmıştım polemik yapma diye, güle güle.

orcumm

13 Nis 2021
11 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
sizin yaşiniz kaç acaba cok merak ediyorum yaşlar herhalde 14 15 arasi galiba :) kendinizi harbiden cok kötü duruma soktugunusun farkinda degilsiniz @JQTR1 @DeepiMpaCt siz bu forumu coluk cocuklami yürütüyorsunuz acaba cok merak ediyorum 1 cisi rlimde bulunan cogu yazılım bizzat r10 wmaraci dan cektigimim yazılımlardir bizzat demo kurulup sunulup gösterişli şekilde tokatlama v.s dolandirma gibi söz konusu degildir kanitlarda sunulur he agiriniza gittigi belli bu şekilde bu forumu yönetmeniz cok enterasan @Warezm den aliniz siz

haydi adios coluk cocukla ugraşamam

Akura

19 Şub 2019
362 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
orcumm' Alıntı:
sizin yaşiniz kaç acaba cok merak ediyorum yaşlar herhalde 14 15 arasi galiba :) kendinizi harbiden cok kötü duruma soktugunusun farkinda degilsiniz @JQTR1  @DeepiMpaCt siz bu forumu coluk cocuklami yürütüyorsunuz acaba cok merak ediyorum 1 cisi rlimde bulunan cogu yazılım bizzat r10 wmaraci dan cektigimim yazılımlardir bizzat demo kurulup sunulup gösterişli şekilde tokatlama v.s dolandirma gibi söz konusu degildir kanitlarda sunulur he agiriniza gittigi belli bu şekilde bu forumu yönetmeniz cok enterasan @Warezm den aliniz siz

Benim yaşım 11 :)

CrackRoot

CrackRoot

Karanlıktan Doğan Güneş
Belirsiz
17 Ara 2017
1,172 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
orcumm' Alıntı:
sizin yaşiniz kaç acaba cok merak ediyorum yaşlar herhalde 14 15 arasi galiba :) kendinizi harbiden cok kötü duruma soktugunusun farkinda degilsiniz @JQTR1  @DeepiMpaCt siz bu forumu coluk cocuklami yürütüyorsunuz acaba cok merak ediyorum 1 cisi rlimde bulunan cogu yazılım bizzat r10 wmaraci dan cektigimim yazılımlardir bizzat demo kurulup sunulup gösterişli şekilde tokatlama v.s dolandirma gibi söz konusu degildir kanitlarda sunulur he agiriniza gittigi belli bu şekilde bu forumu yönetmeniz cok enterasan @Warezm den aliniz siz

Foruma sadece tema satmak için kayıt olmuşsun. Birde diyorsun ki siz kimsiniz? Tokat yok, dolandırma yok. 
Legalde çok kıvrak olabilirsinde burda yemez... Kendini kanıtlayan kanıtlamış, çok uzatmaya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...