Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Özel Tema Yardım

crypto

crypto

Karanlık özgürlüktür.
localhost
6 Ağu 2023
1,061 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@KlasPlas hocamın paylaşmış olduğu içerikte bazı hatalar almaktayım, nedenini anlayamadım. Ekte forum linki ve hata verilmiştir.

Kod:
Warning: require_once(/home2/msiyazil/msi.msiyazilim.com.tr/system/startup.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/dBadı/domain/index.php on line 20

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home2/msiyazil/msi.msiyazilim.com.tr/system/startup.php' (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php73/root/usr/share/pear') in /home/dBadı/domain/index.php on line 20

VIP KONUDUR

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@KlasPlas hocamın paylaşmış olduğu içerikte bazı hatalar almaktayım, nedenini anlayamadım. Ekte forum linki ve hata verilmiştir.

Kod:
Warning: require_once(/home2/msiyazil/msi.msiyazilim.com.tr/system/startup.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/dBadı/domain/index.php on line 20

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home2/msiyazil/msi.msiyazilim.com.tr/system/startup.php' (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php73/root/usr/share/pear') in /home/dBadı/domain/index.php on line 20

VIP KONUDUR

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

voyvoda

17 Ara 2022
1,484 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Kod:

VIP KONUDUR

msi.msiyazilim.com.tr kurduğunuz domain bu mu? detay verin.

Security Web

Security Web

Web Hacker
Almanya
2 Eyl 2023
423 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Kod:

VIP KONUDUR
Akşam inceleme yapilcak vip konu oldugu için

voyvoda

17 Ara 2022
1,484 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İçeriği göremediğim için yardımcı olamıyorum. Msiyazılımın scriptleri neden vip konusu onu da anlamadım. Adam zaten buradaki scriptleri satan biri, hostuna girip çıkmayan kalmadı. İçeri girip bozuyorduk, çok mağdur bırakıp bir çok yerden banlanmış bir isim kendisi. Onun scriptleri yalama olmuştur, her yere shell atıldı. Değmez bence.

coderby

Germany
15 Ara 2021
2,096 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Kod:

VIP KONUDUR
Burada göstermiş zaten /home/dBadı/domain/index.php on line 20 bu dosyada 20. satırda hata mevcut 7.3 sürümünde php sürümünü 7.4 yapıp 20. satırı kontrol et

Abdülhamid

Abdülhamid

Tarih değil, hatalar tekerrür eder.
127.0.0.1
19 Mar 2024
514 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Kod:

VIP KONUDUR

Çözüm Config.php Dosyasını açın home2/msiyazil/msi.msiyazilim.com.tr Bu Yolları Kendi hostunuza göre düzeltin Php Sürümün 7. de Tutun Sorun Çözülecktir Eğer Yapamasınız Dm atın yardımcı Olurum hocam
<?php
// HTTP
define('HTTP_SERVER', 'https://msi.msiyazilim.com.tr/');

// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', 'https://msi.msiyazilim.com.tr/');

// DIR
define('DIR_APPLICATION', '/home2/msiyazil/msi.msiyazilim.com.tr/catalog/');
define('DIR_SYSTEM', '/home2/msiyazil/msi.msiyazilim.com.tr/system/');
define('DIR_IMAGE', '/home2/msiyazil/msi.msiyazilim.com.tr/image/');
define('DIR_STORAGE', '/home2/msiyazil/msi.msiyazilim.com.tr/storage/');
define('DIR_LANGUAGE', DIR_APPLICATION . 'language/');
define('DIR_TEMPLATE', DIR_APPLICATION . 'view/theme/');
define('DIR_CONFIG', DIR_SYSTEM . 'config/');
define('DIR_CACHE', DIR_STORAGE . 'cache/');
define('DIR_DOWNLOAD', DIR_STORAGE . 'download/');
define('DIR_LOGS', DIR_STORAGE . 'logs/');
define('DIR_MODIFICATION', DIR_STORAGE . 'modification/');
define('DIR_SESSION', DIR_STORAGE . 'session/');
define('DIR_UPLOAD', DIR_STORAGE . 'upload/');

// DB
define('DB_DRIVER', 'mysqli');
define('DB_HOSTNAME', 'localhost');
define('DB_USERNAME', 'msiyazil_msiozel');
define('DB_PASSWORD', '159951+-//-+');
define('DB_DATABASE', 'msiyazil_msiozel');
define('DB_PORT', '3306');
define('DB_PREFIX', 'oc_');

msitech

11 Tem 2024
21 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
www.msiyazilim.com un bu sistemleri vamı adam 1500 tl ye satıyor

https://eticaretentegrasyonlu.msiyazilim.com.tr/

eticaretentegrasyonlu.msiphpscript.com

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Özel tema kullanırken sorun yaşıyorsanız, öncelikle temanın doğru yüklenip aktif olduğunu kontrol edin. Tema dosyalarını FTP veya sunucu panelinden doğru şekilde yüklediğinizden emin olun. Ayrıca, tema ayarlarını ve uyumluluğunu XenForo sürümünüzle kontrol edin. Gerekirse, temayı yeniden yükleyip temiz önbelleği temizleyin.