Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi oziyweb yedek parça güncel script menüden hariç bir yere giremiyorum

bulutsalvo

5 May 2025
116 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhaba php 7.2 sürümüne alıp scripti dosya yonetıcısıne atıp sql kurdum sonrasında sql baglantısını yapıp siteayarları tablosundan url yide girdim öncesinde ana menüden hariç bi yere basınca üstte url gozukuyor ama 404 hatası alıyodum htaccess bir kaç yeri değiştirip yuklleyınce bu sefer ana menüde bi yere basınca url değişiyor ama anamenü de kalıyor şimdide yardımcı olabilecek varmı url yi girmem gereken harici bir yer mi var çözemedim

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,249 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhaba php 7.2 sürümüne alıp scripti dosya yonetıcısıne atıp sql kurdum sonrasında sql baglantısını yapıp siteayarları tablosundan url yide girdim öncesinde ana menüden hariç bi yere basınca üstte url gozukuyor ama 404 hatası alıyodum htaccess bir kaç yeri değiştirip yuklleyınce bu sefer ana menüde bi yere basınca url değişiyor ama anamenü de kalıyor şimdide yardımcı olabilecek varmı url yi girmem gereken harici bir yer mi var çözemedim

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sorunu çözmek için, öncelikle scriptin yedek parça menüsüne erişim izinlerini kontrol et. Menü ayarlarında veya izinlerde eksik veya yanlış yapılandırma olabilir. Ayrıca, tarayıcı önbelleğini temizleyip tekrar deneyin ve gerekirse scriptin güncel sürümünü kullanarak tekrar yükleyin.

WeeZe

8 Haz 2025
823 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Daha detaylı bilgi verebilirseniz yardımcı olmaya çalışacağım, local sunucuda mı çalıştırıyorsunuz veya sanal sunucuda mı bu tarz bilgileri paylaşabilirseniz sevinirim. .htaccess kısmını düzenlediğinizde geliyorsa problem tahminimce oradan kaynaklıdır. URL Base ayarlarını kontrol edermisiniz.

bulutsalvo

5 May 2025
116 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Daha detaylı bilgi verebilirseniz yardımcı olmaya çalışacağım, local sunucuda mı çalıştırıyorsunuz veya sanal sunucuda mı bu tarz bilgileri paylaşabilirseniz sevinirim. .htaccess kısmını düzenlediğinizde geliyorsa problem tahminimce oradan kaynaklıdır. URL Base ayarlarını kontrol edermisiniz.
hocam e ticaret sitesi bakıyorum o script i saldım e ticaret scripti lazım şuanda