Merhaba arkadaşlar https://oziygo.com/ temasi elinde olan varmi takas düşünen varsa iyi bir e ticaretle takas edilir
|
Hocam zaten elimde forumda olmuyan siteler var hangisi sorunsuz çalişiyor bilmiyorum paylaşacam onları sırayla bunları ayarlıyorum sonra bu calişmiyor diye sovmesinler arkamdan@mawt @Üç HarfLi güzel kardeşlerim ikiniz de paylaşın forumda. Vallahi sadaka malı eksiltmez !
Ben sizede yazdım hocam site calisiyor atıyorum ufak tefek hatası var sepete eklemiyor felan bunlari düzeltelim hocam sitedeye atalım diye cevap gelmeyince kaldı@mawt @Üç HarfLi güzel kardeşlerim ikiniz de paylaşın forumda. Vallahi sadaka malı eksiltmez !
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Dostum paylaş sorunları belirt illaki ilgilenen çıkar.Ben sizede yazdım hocam site calisiyor atıyorum ufak tefek hatası var sepete eklemiyor felan bunlari düzeltelim hocam sitedeye atalım diye cevap gelmeyince kaldı
Şakamı yapıyorsun kafamı bulluyorsun wordpress ne alaka oziygo ile alakasını anlamaıdmBeyler kurulumu nasıl yapılıyor wordprest denedim style.css dosyası bulunamadı falan diyor