Sadece THT Özel PainelSMM OSWELD temayı sizlerle paylaşıyorum. Herhangi bir sorunu bulunmamaktadır. Test Edildi.
Nasıl Kurulur?
1. cPanele girelim ve database wizard yazıp bir veritabanı ve kullanıcı oluşturalım.
2. Burada Tüm Ayrıcalıkları butonuna basıyoruz ve en altta değişikleri uygula diyoruz.
3. Scriptin içindeki int>config.php dosyasına giriyoruz ve veritabanına göre düzenliyoruz.
4. Şimdi oluşturduğumuz veritabanına giriyoruz PhpMyAdmine girelim ve içe aktar kısmından Scriptin içindeki painelsmmgratisav4.sql dosyasını aktaralım.
Önümüze 221 Sorgu Çalıştırıldı Diye Bir ekran gelecek ve sql dosyamız yüklenmiş olacak.
5. Dosya yöneticisine girelim ardından" public_html " Kısmına Script Dosyalarımızı yükleyelim.
6. PHP sürümünü 7.4 olacak şekilde ayarlıyoruz.
Kurulum bu kadar:.
Sitenin sonuna " /admin " yazarak yönetim paneline girebilirsiniz.
Kullanıcı Adı: admin
Şifre: 12345678
Herkese iyi forumlar.
SCRİPT
Nasıl Kurulur?
1. cPanele girelim ve database wizard yazıp bir veritabanı ve kullanıcı oluşturalım.
2. Burada Tüm Ayrıcalıkları butonuna basıyoruz ve en altta değişikleri uygula diyoruz.
3. Scriptin içindeki int>config.php dosyasına giriyoruz ve veritabanına göre düzenliyoruz.
4. Şimdi oluşturduğumuz veritabanına giriyoruz PhpMyAdmine girelim ve içe aktar kısmından Scriptin içindeki painelsmmgratisav4.sql dosyasını aktaralım.
Önümüze 221 Sorgu Çalıştırıldı Diye Bir ekran gelecek ve sql dosyamız yüklenmiş olacak.
5. Dosya yöneticisine girelim ardından" public_html " Kısmına Script Dosyalarımızı yükleyelim.
6. PHP sürümünü 7.4 olacak şekilde ayarlıyoruz.
Kurulum bu kadar:.
Sitenin sonuna " /admin " yazarak yönetim paneline girebilirsiniz.
Kullanıcı Adı: admin
Şifre: 12345678
Herkese iyi forumlar.
SCRİPT
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.