Hoşgeldin Misafir

Script İstek Paket satışı olan Spor Koçluk scripti arıyorum

bulutsalvo

5 May 2025
116 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Reisler paket satışı olan spor koçluk scripti arıyorum içinde koç hakkındaki biyografi vs olacak tanıtımı olacak işte şöyledir böyledir diye ondan sonra paketli satışlı hani şu şu paketin içinde şu şu var diye ona göre alacak ve POS bağlantılı olsa iyi olur olmasa da sıkıntı yok WhatsApp'tan bağlantı yapabiliriz

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Reisler paket satışı olan spor koçluk scripti arıyorum içinde koç hakkındaki biyografi vs olacak tanıtımı olacak işte şöyledir böyledir diye ondan sonra paketli satışlı hani şu şu paketin içinde şu şu var diye ona göre alacak ve POS bağlantılı olsa iyi olur olmasa da sıkıntı yok WhatsApp'tan bağlantı yapabiliriz

Merhaba değerli üyemiz,

Script istek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, istek talebiniz alınmıştır. İstemiş olduğunuz scriptin üyelerimiz yada warez ekibinde mevcut olması halinde yeni bir konu halinde paylaşılarak tarafınıza bilgi iletilecektir. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Spor koçluk paketleri satabileceğiniz, özelleştirilebilir ve ödeme entegrasyonu olan XenForo eklentilerini araştırın. Ayrıca, hazır scriptler yerine özel geliştirme veya mevcut spor ve eğitsel satış eklentilerini uyarlamayı düşünebilirsiniz. Bu, ihtiyaçlarınıza uygun ve kullanışlı çözümler sağlar.