Hoşgeldin Misafir

Para Kazanmak İçin Ne Yapmalıyım

esiicaraper

13 Nis 2024
35 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar Öncelikle Herkese Selmaun Aleyküm ve Hayırlı Geceler Dilerim.

Ben İşten Yeni Çıktım Wordpress Gibi Panel Alt Yapılarını Kullanabiliyorum Bildiğiniz Gibi Wordpress Panel Alt Yapıları Zaten Hazır Sistemler Daha Önce Araba Parçası Dükkanında Çalıştım İnternet Üzerine Bir Site Yaptım İstede Çok Gücel Oldu Neyse, Sonra Bazı Anlaşmazlıklar Üzerine Çıkmak İstedim Kendi İsteğim İle. Şimdi İşsizim İnternetten Para Kazanma Yollarına Başvuruyorum Ve Kaybedicek Çok Hakkım Yok Sebebi İse Evliyim 28 Yaşında Birisiyim Muhakkak Eve Ekmek Getiricek Bir Çalışma Sektöründe Çalışıp Para Kazanmam Lazım.

r10 ve wmaraci sitelerine baktım adamların hiç biri sattıkları eğitimlerden garanti vermiyor, biraz bunalımada düştüm açıkcası.
Birisi Benim Elimden Tutarsa Çok Sevinirim. Gel Kardeşim Ben Bu İşi Yapıyorum Gel Beraber Yapalım Beraber Kazanlım Derse Çok Mutlu Olurum.
Bu İstediğim Şey Çok Gibi Görünsede İnan Bana Verilen İşi En İyi Şekilde Yapmaya Hazırım.
Ek Olarak Şöyle Bir Avantajımda Var Başka İşlerlede Uraşmam Çünkü Asıl İşimmiş Gibi İlgilenirim. Başka Yerde Çalışmadığım İçin Full Aktif Sayıla Bilirim.

Daha Önce Ne İş Yapıyordun Diye Soran Olursa 7 Yıllık Sözleşmeli Erlik Yaptım O Yüzden Elimde Altın Bilezik Yok.

Evet Lafın Kısası Bana Fikir Verebilecek Yada Elimden Tutacak Birisi Var mı :)

Şimdiden Teşekkür Ederim İyi Forumlar Dilerim.

@muhammedycl

muhammedycl

muhammedycl

"Kelimeler kadar sessizim."
Medellín
18 Kas 2021
980 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar Öncelikle Herkese Selmaun Aleyküm ve Hayırlı Geceler Dilerim.

Ben İşten Yeni Çıktım Wordpress Gibi Panel Alt Yapılarını Kullanabiliyorum Bildiğiniz Gibi Wordpress Panel Alt Yapıları Zaten Hazır Sistemler Daha Önce Araba Parçası Dükkanında Çalıştım İnternet Üzerine Bir Site Yaptım İstede Çok Gücel Oldu Neyse, Sonra Bazı Anlaşmazlıklar Üzerine Çıkmak İstedim Kendi İsteğim İle. Şimdi İşsizim İnternetten Para Kazanma Yollarına Başvuruyorum Ve Kaybedicek Çok Hakkım Yok Sebebi İse Evliyim 28 Yaşında Birisiyim Muhakkak Eve Ekmek Getiricek Bir Çalışma Sektöründe Çalışıp Para Kazanmam Lazım.

r10 ve wmaraci sitelerine baktım adamların hiç biri sattıkları eğitimlerden garanti vermiyor, biraz bunalımada düştüm açıkcası.
Birisi Benim Elimden Tutarsa Çok Sevinirim. Gel Kardeşim Ben Bu İşi Yapıyorum Gel Beraber Yapalım Beraber Kazanlım Derse Çok Mutlu Olurum.
Bu İstediğim Şey Çok Gibi Görünsede İnan Bana Verilen İşi En İyi Şekilde Yapmaya Hazırım.
Ek Olarak Şöyle Bir Avantajımda Var Başka İşlerlede Uraşmam Çünkü Asıl İşimmiş Gibi İlgilenirim. Başka Yerde Çalışmadığım İçin Full Aktif Sayıla Bilirim.

Daha Önce Ne İş Yapıyordun Diye Soran Olursa 7 Yıllık Sözleşmeli Erlik Yaptım O Yüzden Elimde Altın Bilezik Yok.

Evet Lafın Kısası Bana Fikir Verebilecek Yada Elimden Tutacak Birisi Var mı :)

Şimdiden Teşekkür Ederim İyi Forumlar Dilerim.

@muhammedycl
Hocam öncelikle bu güzel açıklamanız için teşekkür ederim buradaki iş imkanı verebilecek arkadaşlar eminim ki sizlerle iletişime geçeceklerdir umarım en güzel şekilde isteğinize ulaşırsınız 😊

Sizlere tavsiyem uzun vadelide olsa freelancer olarak buralardan aldığınız bilgiler ile iş yapmanız kaliteli ve düzenli işler yaparsanız isteğinizin fazlasına ulaşacağınızdan şüpheniz olmasın.

Mavira

Jüpiter
21 Eyl 2023
739 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba müşteri temsilicisi satış danışmanı olarak yazılım ajansımızda çalışabilirsiniz bağladıgınız her müşteri için 1000TL ücretimiz mevcut. günde 2 kişi bağlasanız aylıgınz 60k ya denk gelir daha fazla kazanmak sizin elinizde. detaylar için pm atabilirsiniz.

esiicaraper

13 Nis 2024
35 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba müşteri temsilicisi satış danışmanı olarak yazılım ajansımızda çalışabilirsiniz bağladıgınız her müşteri için 1000TL ücretimiz mevcut. günde 2 kişi bağlasanız aylıgınz 60k ya denk gelir daha fazla kazanmak sizin elinizde. detaylar için pm atabilirsiniz.
Hocam Çok Teşekkür Ederim Gerçekten Ama Benden Danışman Olmaz. Diksiyon ve Gerekli Satış Kabiliyetim Yoktur Ne yazıkki.

Tekrardan Teşekkür Ederim İyi Forumlar Dilerim.

ZahirCoder

ZahirCoder

Moderator
Moderator
25 Ağu 2017
5,214 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aleyküm selam eğitim setlerine falan kanma onlar yasal tokatçılık yapma peşinde çok kazanan adam 500 liraya e book satmakla uğraşmaz

İçerik editörlüğü ve makale yazarlığı gibi işler yapabilirsiniz

FuryLastShot

24 Eyl 2021
100 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba iyi günler iş ile ilgilenmek istiyorum detaylı nerden konuşabiliriz bana telegram üzerinden bilgi verebilirmisiniz. Bende aynı durumdayım biraz satış kabilyetime güveniyorum ve denemek istiyorum https://t.me/letaliys