Hoşgeldin Misafir

Para Kazanmamız Lazım! / Bi El Atın.

fat32.dll

1 May 2018
65 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Beyler buraya yazmayacaktım fakat artık elim dara girmeye başladı sıkıntı çekiyorum. İllegal, legal fark etmez bir iş yok mu para kazanalım. Emeğin karşılığını versin ayda 300-400 getirisi olan. Öğrenciyim düzgün internetim bile yok fakat yardımcı olacak biri illaki vardır. Dalgaya almadan cevap verirseniz sevinirim..

1ol06

4 Tem 2018
51 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kardeşim bi kumar sitesi buluyosun ve sanal oyunlardan savaşı oynuyosun taktik 5 de daha düşük kart açıldığı zaman diğer açılmayan karta paranı basman tekseferde 150 kaybetmişliğim de var 200 de kazanmışlığım var yerse kullan kolay para :D
benim kullandığım site ve oyun linki aşağıda her ay farklı host açıyolar haberin olsun para yatırımları yarım saatte oluyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

PowwerbangT

7 Eki 2018
16 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hiç Dolandırıcı sitelerini dolandırmayı düşüdün mü? sql veri açıklı site nin datasını çek panel e gir para mı var paypalına yatır sonra kredi kartlarımı var hepsini çek :) buyur sana illegal yaşam ben bu kredi kartlarınla İPhone 8 aldım sattım :)

whoamivarga

15 Kas 2023
33 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hiç Dolandırıcı sitelerini dolandırmayı düşüdün mü? sql veri açıklı site nin datasını çek panel e gir para mı var paypalına yatır sonra kredi kartlarımı var hepsini çek :) buyur sana illegal yaşam ben bu kredi kartlarınla İPhone 8 aldım sattım :)
peki otomatik sql acıgı taraması yapan bir tool varmı ?