Hoşgeldin Misafir

Para Transferi Hk.

voyvoda

17 Ara 2022
1,484 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar,
Yazılım sektöründe kariyer sahibi biriyim. İş anlaşmazlığı nedeniyle bir şirketten ayrılıp hizmet verdiğimde ödeme olarak gönderilene parayı depolayabileceğim, karta transfer edebileceğim genel kullanımlı sistem arayışındayım. KYC vs ile uğraşmak istemiyorum. Şahıs şirketi kurmam kaça patlar ya da para aktarımı yapacağım sistemler nelerdir?

teşekkürler

teksass

9 Kas 2022
1,431 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
para biriktircen yer arıyorsan ekstra elektronık platfomları deneyebilirsin diğer turlu yasal vergısız aktarımda baskasına verılen hesaplar masak takıbınde kendısı yapabilir arkadasın dedı acılıs masrafı 2000-2250 tl civarı muhasebe ücreti yansır her ay

voyvoda

17 Ara 2022
1,484 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Daha çok bakiye sistemli bir yer arıyorum mesela hizmet sonrası nick altında bakiye yazar, para havuzda toplanır. Oradan transfer edebileyim ibana vs
mesela kitap yazarlığı, yazılım geliştiriciliği vs gibi sektörler olabilir

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,869 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar,
Yazılım sektöründe kariyer sahibi biriyim. İş anlaşmazlığı nedeniyle bir şirketten ayrılıp hizmet verdiğimde ödeme olarak gönderilene parayı depolayabileceğim, karta transfer edebileceğim genel kullanımlı sistem arayışındayım. KYC vs ile uğraşmak istemiyorum. Şahıs şirketi kurmam kaça patlar ya da para aktarımı yapacağım sistemler nelerdir?

teşekkürler
Merhaba Western Union ofislerinde yeni bir uygulama başladı “Kliq” kart adında bir hizmeti var. Bu karta başvuru yaptığınız zaman sözleşmeli hesaba geçmiş oluyorsunuz “Papara” gibi bir sistemi var cüzdan olarak geçiyor sözleşmeli hesapta 1 milyon tl aylık giriş çıkış izni veriyor.

Ayrıca MASAK takibine takılmıyor. Kullanıcı id üzerinden işlem yapılıyor yaklaşık 5-6 banka ile şu anda çalışıyor haricen ortak bir iban no veriyor o iban ile para transferi yapılabiliyor.

Alıcı bilgisinde bpn aracılık hizmeti olarak geçiyor kime gönderildiği bilgisi bulunmuyor.

Bu sistem Western Union BPN bünyesinde olduğundan MASAK takibe alamıyor veya almıyor

Ayrıca havale eft işlemleri ücretsiz ve anlık ayrıca fatura ödeme de yapılabiliyor

voyvoda

17 Ara 2022
1,484 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Western Union ofislerinde yeni bir uygulama başladı “Kliq” kart adında bir hizmeti var. Bu karta başvuru yaptığınız zaman sözleşmeli hesaba geçmiş oluyorsunuz “Papara” gibi bir sistemi var cüzdan olarak geçiyor sözleşmeli hesapta 1 milyon tl aylık giriş çıkış izni veriyor.

Ayrıca MASAK takibine takılmıyor. Kullanıcı id üzerinden işlem yapılıyor yaklaşık 5-6 banka ile şu anda çalışıyor haricen ortak bir iban no veriyor o iban ile para transferi yapılabiliyor.

Alıcı bilgisinde bpn aracılık hizmeti olarak geçiyor kime gönderildiği bilgisi bulunmuyor.

Bu sistem Western Union BPN bünyesinde olduğundan MASAK takibe alamıyor veya almıyor

Ayrıca havale eft işlemleri ücretsiz ve anlık ayrıca fatura ödeme de yapılabiliyor
hocam peki bunu web üzerinden kullanabilir miyiz? yani sadece app üzerinden mi yapılıyor transferler sadece? sss'yi okudum ancak belirtilmemiş

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,869 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hocam peki bunu web üzerinden kullanabilir miyiz? yani sadece app üzerinden mi yapılıyor transferler sadece? sss'yi okudum ancak belirtilmemiş
Web uygulaması yok diye biliyorum ama App Store ve Google playda var uygulaması ayrıca ofislerin kendisinden de transfer yapılabiliyor