Hoşgeldin Misafir

Param Güvende Scripti

tlastonline

14 Ağu 2024
264 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba dostlar, piyasada gezen public scriptlere baktım ve çalışmayan ya da mimlenmiş scriptlerle uğraşmamanız için sizlere güzel bi script bırakıyorum. Çoklu ilan açabilme, Telegram bot bağlantısı özelliği, gelişmiş log takip sistemi, her ilana ayrı atma seçeneği, ip banlama gibi birçok mevcut.

Kurulumu: Dosyaları Ftp ile yükleyin ve .sql dosyasını veritabanınıza atın. database klasöründe baglan.php dosyasına kendi veritabanı bilgilerinizi yazın. Yönetim paneline /admin kullanıcı adı ve şifre admin olarak girebilirsiniz.

İndirme Linki:

yasinkarot

Çanakkale
12 Ocak 2025
520 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba dostlar, piyasada gezen public scriptlere baktım ve çalışmayan ya da usom tarafıdan mimlenmiş scriptlerle uğraşmamanız için sizlere güzel bir sahibinden scripti bırakıyorum. Çoklu ilan açabilme, Telegram bot bağlantısı özelliği, gelişmiş log takip sistemi, her ilana ayrı iban atma seçeneği, ip banlama gibi birçok mevcut.

Kurulumu: Dosyaları Ftp ile yükleyin ve .sql dosyasını veritabanınıza atın. database klasöründe baglan.php dosyasına kendi veritabanı bilgilerinizi yazın. Yönetim paneline /admin kullanıcı adı ve şifre admin olarak girebilirsiniz.

İndirme Linki:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkürler

Mavira

Jüpiter
21 Eyl 2023
743 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba dostlar, piyasada gezen public scriptlere baktım ve çalışmayan ya da usom tarafıdan mimlenmiş scriptlerle uğraşmamanız için sizlere güzel bir sahibinden scripti bırakıyorum. Çoklu ilan açabilme, Telegram bot bağlantısı özelliği, gelişmiş log takip sistemi, her ilana ayrı iban atma seçeneği, ip banlama gibi birçok mevcut.

İndirme Linki:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
eline sağlık