Hoşgeldin Misafir

Param Yoktu

Yücel Yıldırım

28 Nis 2019
1,397 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Seni sevemedim Param yoktu. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Zenginlik ile arasızdım ve ben parasızdım --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Aşkın parayla olmamasına rağmen seni sevmem için para gerekirdi. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Çünkü senin hobilerin tiyatroya gitmek yüzmeye gitmek gezmek ve eğlenmekti. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Mutlu olman için hobilerinin gerçekleşmesi şarttı. --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Ve mutlu olman için sebep çoktu --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Ben gerçekleştiremezdim çünkü param yoktu. --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]‘'Ben seni seviyorum evlenmek istiyorum ama param yok'' demek istiyordum ama diyemiyordum çünkü param yoktu. Konuşmanın parayla olmamasına rağmen utancımdan diyemiyordum bunu sana. --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Sen sevda şehrimin prensesi --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Bense çulsuzların sesi --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Seni sevmem için sebep çoktu --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Ama param yoktu. --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Parasız olduğum için en ahlaksız bir suçtan iftira atılmış ve masumiyetini açığa kavuşturamayan bir suçlu gibi utanıyordum senden… --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Sanki suçluymuşum gibi --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Suçluluk psikolojisi ile savcıya ifade veren bir masum gibi utanıyordum senden.--

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Paramın olmadığını söylemekten --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Yüzünün bir utanç tablosu olmamasına rağmen yüzüne bakmaktan utanıyordum. --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Param olmadığından dolayı senin için pek bir şey yapamazdım. Sadece en basiti senin için ölebilirdim mesela. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Canımı verebilirdim çünkü senden başka kaybedecek bir şeyim yoktu ki. --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Acaba kim daha önce senin yoluna tüm parasını serdi --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Yâda bilmiyorum kim senin için daha önce canını verdi. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Söylesene hangi parasız çılgın senin için kim ölebilirim derdi. --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Para senin aşka verdiğin değerdi. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Bu yüzden parasızlık boynumu eğerdi. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Bence Senin için ölmek her şeye değerdi. --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Gözlerin aşkı aklıma soktu. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Gönlüm yeni bir aşka da toktu --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Seni sevmem için sebep çoktu --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Ama seni sevemedim param yoktu.--