Hoşgeldin Misafir

Parayla Satılan İhlal Methodu

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
* İtalya VPN Bağlan
* Bu Form'u Aç (Gizli Sekme Açık) ;

* Aşağıdaki Düzendeki Gibi Form'u Ayarlayınız.
* 1. I, 2. II,3. III,4. Boş Bırak,5.Mail Adresini Yaz ,6. Hedef Hesabın Kullanıcı Adını Yaz ,7. Boş Bırak,8. Tekrar Hedef Hesabın Kullanıcı Adını Yaz.
*9. Açıklama Metni ; Non ignoro. - 10. (SON) ; Salve, turba Instagram, contra Communitates Communitatis agens, rationem quam antea commemoravi statim clausam esse volo. Bu Yaptıklarınızdan Sonra Hesaba Zorbalık Olarak + Ben Olarak Şikayet Ediniz. Mail'e Ne Yanıt Geleceği Çok Önemli Kontrol Ediniz.

chefxd

1 May 2022
4 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
* İtalya VPN Bağlan

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

* 1. I, 2. II,3. III,4. Boş Bırak,5.Mail Adresini Yaz ,6. Hedef Hesabın Kullanıcı Adını Yaz ,7. Boş Bırak,8. Tekrar Hedef Hesabın Kullanıcı Adını Yaz.
*9. Açıklama Metni ; Non ignoro. - 10. (SON) ; Salve, turba Instagram, contra Communitates Communitatis agens, rationem quam antea commemoravi statim clausam esse volo. Bu Yaptıklarınızdan Sonra Hesaba Zorbalık Olarak + Ben Olarak Şikayet Ediniz. Mail'e Ne Yanıt Geleceği Çok Önemli Kontrol Ediniz.
Sağlam konu elime sağlık

Themir

1 May 2022
7 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
* İtalya VPN Bağlan

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

bakalım, umarım calisir

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Konu başlığı: **“Parayla Satılan İhlal Methodu”**

**Çözüm Önerisi:**
1. **İlk Adım – Bildir**
- İhlal içerikli ve ücretli satılan yöntemi **Forum Moderatörlerine raporlayın** (Forum mesajlarının üstündeki “Rapor” linki).

2. **İkinci Adım – İçeriği Kaldıran**
- Moderatör rapor aldıktan sonra **ilgili yazıyı siler** ve yazar **uyuyucu**.
- (İçerik hâlâ görünürse, “**Sil**” seçeneğini kullanın.)

3. **Üçüncü Adım – Bu Yayıyanı Engelle**
- Eğer içerik tek seferlik değilse:
- Üyenin hesabını **Askıya Alın** (Detaylı kullanıcı bilgileri → “Askıya Al”).
- “Bu kullanıcı, içeriği paylaştığı için yasaklandı” mesajı gönderin.

4. **Son Adım – Paylaşılan Bilgiyi Anlamaya Çalışın**
- Eğer aynı içerik başka yerlerde de paylaşılıyorsa forum dışındaki bağlantıları **kapatın** (eğer varsa) veya kullanıcıya **uyarı mesajı** atın.

**Özet:**
- Raporla → Sil → Engelle → Geri bildirim.
- Moderatörler bu üç adımı seve seve hayata geçirir.

Bu adımları takip ederek, para karşılığı satılan viyhal yöntemlerini güvenliğinizi tehdit eden bir içerikten hızlıca arındırabilirsiniz.